Jedno vymyšlené dědictví a tři opravdové nehody

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody a také jednu pohádku o velkém dědictví se šťastným koncem, neboť tentokrát žena podvod včas odhalila a celou záležitost předala kriminalistům.

Takhle to může dopadnout, když si za volantem krátce zdřímnete. Kromě jednoho zraněného si bouračka v Šumperku vyžádala i vysokou škodu. Foto: (PČR)

Mikro spánek způsobil makro nehodu

ŠUMPERK – Mikrospánek řidiče může podle policie za nehodu, který se 5. září odehrála v Šumperku. Šofér nákladního auta zřejmě na chvíli zavřel oči a přejel do protisměru, kde se střetl se škodovkou, která po nárazu odletěla na za ní jedoucí vůz značky Kia. Právě řidič škodovky se při nehodě zranil. Oprava poškozených aut vyjde na 600 tisíc korun.

Z pohádkového dědictví sešlo

ŠUMPERK – Pohádkou o dědictví v cizině se pokusili podvodníci obalamutit ženu ze Šumperska. Tvrdili jí, že její známý jí odkázal peníze na bankovním účtu v zahraniční, a aby se k penězům dostala, musí ji zastupovat právníci. Ti si řekli o převod více než dvou tisíc dolarů. Tady mladá žena zbystřila, pochopila, že jde o podvod a věc ohlásila policii.

Motorkář nezvládl zatáčku

ČERVENOHORSKÉ SEDLO – Krátce před koncem motorkářské sezóny se na Červenohorském sedle zranil další jezdec. Ve středu 6. září tam boural devětačtyřicetiletý cizinec, který nezvládl průjezd zatáčkou, a i s motorkou skončil na zemi. Zraněného motorkáře pak do šumperské nemocnice přepravila sanitka. Na stroji vznikla škoda za 60 tisíc korun.

Další motorkář jel moc blízko

PŘEMYSLOV – Další nehoda motorkáře se v neděli 3. září stala u Přemyslova. Došlo k ní tak, že řidič motorky prudce zabrzdil za před ním jedoucím autem, dostal smyk, spadl na zem, a i s motorkou pak narazil do protijedoucí škodovky. Motorkář se při nehodě zranil, naštěstí jen lehce.

Motorkář měl štěstí, že se po nárazu do protijedoucího auta zranil jen lehce. Foto: PČR





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava