Nehod jako máku a jedna zbytečná tragédie

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v minulých dnech policisté v našem regionu? Krádež ve vojenském bunkru ve Starém Městě, tragickou smrt v Sudkově a pak spoustu dopravních nehod. Bourali motorkáři i řidiči aut - Novým Malínem se řítil velkou rychlostí teprve devatenáctiletý mladík, který se svým vozem vyletěl ze zatáčky a způsobil škodu za 130 tisíc korun.

Bylo jich pět. A jedna motorka. Hromadná nehoda pětice aut a motorkáře u Rapotína se kupodivu obešla bez zranění. Foto: PČR

U Rapotína se odehrála hromadná nehoda

RAPOTÍN – Bez zrnění se naštěstí obešla hromadná bouračka u Rapotína, ke které došlo v neděli 20. srpna. Na počátku řetězové havárie byl řidič volva, který se zřejmě nevěnoval řízení a narazil do mercedesu. Následoval další náraz do škodovky, motorky, toyoty a Škody Superb.

Mladý řidič nezvládl zatáčku

NOVÝ MALÍN – Zřejmě vysoká rychlost byla příčinou nehody, která se odehrála ve čtvrtek 24. srpna v Novém Malíně. Teprve devatenáctiletý mladík tam v zatáčce vyjel mimo silnici, kde narazil do plotu a poté i do betonového sloupu elektrického vedení, který se nárazem zlomil. Při nehodě se zranil jak mladý řidič, tak i jeho mladistvá spolujezdkyně. Škoda se v součtu vyšplhala na 130 tisíc korun.

Dívka skončila po nehodě v nemocnici

RAPOTÍN – K vážné nehodě došlo v úterý 22. srpna u Rapotína. Pětačtyřicetiletá řidička vjela do cesty škodovce, která projížděla po hlavní silnici od Šumperka. Náraz odnesla mladá spolujezdkyni dacie, kterou sanitka nejprve převezla do nemocnice v Šumperku a pak ji záchranáři letecky transportovali do Ostravy. Bouračka možná nemusela skončit tak vážnými následky, kdyby posádky dacie použila bezpečnostní pásy. Podle vyjádření policie nebyla ani řidička, ani zraněná spolujezdkyně za jízdy připoutány.

Zloděj vykradl vojenský bunkr

STARÉ MĚSTO – Bývalý vojenský bunkr, který aktuálně slouží jako skladiště, se stal obětí zloděje. Ten do něj vnikl během srpna a z nemovitosti odcizil elektrocentrálu, prodlužovačku a lampičky. Celkem si tak přišel na věci za necelých 32 tisíc korun.

Řidička přehlédla motorkáře a čelně do něj narazila 

REJCHARTICE – V nemocnici leží motorkář, kterého v pátek 18. srpna dopoledne srazila šestadvacetiletá řidička audi. K nehodě došlo poblíž Rejchartic tak, že mladá šoférka předjížděla další vůz, přitom motorkáře v protisměru jednoduše přehlédla.  

Oslava konce léta skončila tragicky. Mladík se utopil v rybníku 

SUDKOV – Dvacetiletý mladík se podle informací REJ.cz utopil dnes v noci v sudkovském rybníce. Podle zatím neoficiálních informací se tak stalo během oslav konce prázdnin, které se konaly na hřišti vedle rybníka. Mladý muž se měl s kamarády vsadit, že doplave na ostrov, který se nachází zhruba uprostřed vodní plochy. Celý článek ZDE.  




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava