Kradlo se i bouralo. Policisté a hasiči byli v jednom kole

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v minulých dnech policisté v našem regionu? Na silnicích skřípaly plechy a perné dny měli také zloději. Na obchvatu Postřelmova ukradl neznámý chmaták zvedací řetězy jeřábu, čímž stroj vyřadil z provozu. V Mohelnici zase zmizela šperkovnice.

Snímek zachycuje následky nehody poblíž Úsova, kde řidiče přemohl mikrospánek. Foto: PČR

Řidič usnul za volantem

ÚSOV – Spánek přemohl ve čtvrtek 17. srpna dvaačtyřicetiletého řidiče mezi Úsovem a obcí Stavenice. S fordem sjel do příkopu, kde srazil dopravní značku. Šofér se při nehodě lehce zranil a na místě ho ošetřili přivolaní záchranáři. Na autě vznikla škoda za 80 tisíc korun.

Zloděj sabotoval stavbu obchvatu

ŠUMPERK – Mimo provoz zůstane načas jeřáb, která až dosud pracoval na obchvatu Postřelmova. Provoz stroje sabotoval zloděj, který z něj ukradl zvedací řetězy. Na krádež přišli pracovníci stavby ve čtvrtek 17. srpna. Společnosti z Prahy vznikla škoda za sedm tisíc korun.

Policisté se činili 

ŠUMPERK – Více než třicet policistů se v úterý 15. srpna zúčastnilo bezpečnostní akce na Šumpersku, jejímž účelem bylo dohlížet na plynulost silničního provozu. Hlídky zkontrolovaly 379 aut a zjistili 43 přestupků. Urodilo se i na pokutách – policisté od šoféru vybrali skoro šestnáct tisíc korun.

Hbitý zloděj vykradl šperkovnici

MOHELNICE – Do bytu v Lékárnické ulici v Mohelnici se minulou sobotu vloupal zloděj. Podařilo se mu protáhnout oknem a ze šperkovnice v ložnici pak ukradl bižuterii z chirurgické oceli a stříbra. Sebral dokonce i dětské náušnice. Majitelka bytu vyčíslila škodu na sedm tisíc korun.

Dřevorubci skončili v potoce

BRANNÁ – Auto naložené kládami nedorazilo ve čtvrtek 17. srpna do cíle své cesty. Předčasně ji ukončilo pod mostem nedaleko Branné, kde se vůz převrátil a spadl do potoka. Řidič se při nehodě zranil, do vodního toku navíc unika nafta. O likvidaci škod se postarali hasiči.   

Opilý šofér si po nehodě ustlal na parkovišti

JESENÍK – Velmi svérázně si počínal jednatřicetiletý řidič, který minulý pátek boural v ulici Dittersdorfova v Jeseníku. Po nehodě z místa činu odešel a usnul na parkovišti, kde ho později vzbudil policejní pes. Více jsme psali ZDE.

Muže zranil krokový proud z bouřky

JESENÍKY – K neobvyklému případu vyjížděla včera odpoledne horské služba. Turistu při sestupu ze Šeráku zranil takzvaný krokový proud. Jde o jev, kdy země po uderu bleskem získá obrovský elektrický potenciál. Osoba, která se poblíž takového místa prochází, pak může dostat zásah elektrickým proudem. A právě to se u Šeráku stalo. Více jsme psali ZDE.

Po skoku do vody z šestnácti metrů se zranila, do nemocnice ji dopravil vrtulník

ČERNÁ VODA - Skočila ze šestnáctimetrové skály, špatně dopadla na hladinu a zranila se. Měla velké štěstí, protože na břeh jí z vody pomohli přátelé. Záchranáři a hasiči vyjížděli tento týden k vážně zraněné turistce do lomu Rampa do Černé Vody na Jesenicku. Více jsme psali ZDE.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava