Hledá se viník nehody. Od bouračky utekl a má velké zuby

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, další podvod přes internet nebo útok ve Velkých Losinách, kde čtyřiadvacetiletý muž napadl chlapce, kterého okradl a zbil.

Čtyři rozbitá auta. To je důsledek nehody, při které se řidič v Šumperku vyhýbal pobíhajícímu psu. Foto: PČR

Vyhýbal se vlčákovi a naboural tři další auta 

ŠUMPERK – Do nepříjemné situace se tento týden dostal řidič subaru v Šumperku. Do cesty mu vběhl pes, pravděpodobně německý ovčák, a když se mu šofér snažil vyhnout, naboural do tří dalších aut. Na vozech vznikla škoda za 152 tisíc korun. Zatoulaný pes ihned po nehodě zmizel. Zraněného motoristu ošetřili v nemocnici.  

Mladý loupežník skončil v cele 

VELKÉ LOSINY – Deset let vězení. Takový trest hrozí čtyřiadvacetiletému muži, který v pátek 4. srpna přepadl mladého chlapce ve Velkých Losinách. Z ruky mu vytrhl dvě stě korun a pak ho pěstí praštil do břicha. Mladík si napadení nenechal líbit a kontaktoval policii. Muži zákona pak násilníka ještě týž den zadrželi a umístili do cely. Zároveň mu sdělili obvinění z trestného činu loupež.  

Lodní kontejnery nedorazily 

ZÁBŘEH – Dva lodní kontejnery si objednala Zábřežská firma s tím, že vyzvednout si je má v Brně. Po zaplacení 1 500 euro si jich ale nedočkala, prodejce kontejnerů přestal komunikovat a peníze nevrátil. Policie řeší věc jako podvod.  

Po Šumperku jezdilo auto bez řidiče 

ŠUMPERK – Neobvyklou dopravní nehodu řeší šumperští policisté. Došetřují totiž bouračku auta, kterého v pondělí 7. srpna jelo bez řidiče. Nešlo ale o moderní autonomní vůz, jak by se na první pohled mohlo zdát, nýbrž starší chevrolet. Jeho řidič patrně zapomněl na ruční brzdu, nebo brzda prostě selhala. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava