Muž se nesmířil s rozchodem. Ženě dělá ze života peklo

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Tragickou dopravní nehodu na Bludovském kopci, pokus o vraždu v Mohelnici nebo krádež ve vlaku. A také vyšetřují zhrzeného milence, kterému hrozí rok vězení.

Muž ze Šumperka nezvládl rozchod. Kromě partnerky může nyní ztratit i svobodu. Ilustrační foto: FB

Zhrzený muž je vyšetřovaný kvůli dvěma trestným činům

ŠUMPERK – Jeden rok vězení hrozí šestačtyřicetiletému muži, který neunesl rozhod se svojí bývalou partnerkou. Od května jí posílá obtěžující SMS zprávy, obtěžuje zaměstnavatele ženy i její přátele, mezi které rozšiřuje lži a pomluvy. Policie případ řeší hned kvůli dvěma trestným činům, a to pomluva a nebezpečné pronásledování.

Mladíka okradli ve vlaku 

ŠUMPERK – O batoh přišel minulou sobotu mladý muž, který cestoval ve vlaku z Olomouce do Šumperka. Zavazadlo si při nástupu do vozu uložil ve společném oddílu, kde už ho při výstupu v Šumperku nenašel. Cestující tak přišel o 800 korun, 400 euro, osobní doklady, klíče a další věci za zhruba deset tisíc korun.  

Počkala, až partner usne. Policie řeší pokus o vraždu v Mohelnici 

MOHELNICE – Až dvacet let vězení hrozí pětadvacetileté ženě, která v sobotu 29. července zaútočila nožem na svého o rok staršího přítele. Počínala se přitom mimořádně zákeřně – počkala, až její partner usne a pak ho nožem bodla do hrudníku. Celý článek ZDE

Smutný konec července. Další tragická nehoda na Bludovském kopci 

ŠUMPERK, BLUDOV – V pondělí 31. července došlo k další tragické nehodě na Bludovském kopci. Po čelním střetu dvou aut tam zahynul starší muž. Silnice mezi Šumperkem a Bludovem byla dopoledne uzavřená. Škoda Felicia vyjela na silnici první třídy z vedlejší silnice, která se nachází na vrcholu kopce. Její řidič přitom přehlédl Škodu Kodiaq jedoucí po hlavní. Čelní střet nepřežil řidič felicie. Celý článek ZDE




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava