Jednoho muže oslinila světla, druhého vidina snadných investic. Oba dopadli špatně

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, okradeného spáče, nepozorného majitele bankovního účtu a také další podvody přes internet. Například manželé z Hanušovic přišli o vysněný bagr i peníze.

Řidič, kterého krátce před havárií oslnila světla projíždějícího vozu, vyvázl z nehody bez zranění. Foto: pčr

Řidiče oslnila světla 

MÍROV – Do příkopu sjel v pondělí 15. dubna řidič toyoty u Mírova. Ne vlastní vinou. Oslnil ho protijedoucí vůz, načež šofér krátce ztratil orientaci a zamířil mimo silnici. Z nehody vyvázl bez zranění, oprava auta přijde na 50 tisíc korun.

Investor naletěl podvodníkům

MOHELNICKO – O půl miliónu korun přišel muž z Mohelnicka, který se vzhlédl v investování do Bitcoinů. Bohužel naletěl podvodníkům, kteří nabízeli investiční poradenství na sociální síti. Investor jim postupně naposílal statisíce korun, než mu došlo, že se stal obětí podvodu a zašel na policii.  

Chtěli koupit bagr

HANUŠOVICE – Hořkou zkušenost mají za sebou manželé z Hanušovicka. Společně si chtěli koupit minibagr a když narazili na inzerát nabízející jeho prodej, rozhodli se jednat. Prodejci zaplatili zálohu ve výši 25 tisíc korun. Brzy vyšlo najevo, že naletěli podvodníkovi – ten jim bagr nedodal, nevrátil peníze a přestal se s nimi bavit. Policie případ prošetřuje jako podvod.

Zloděj škodil v Raškově 

RAŠKOV – Škodu za více než 20 tisíc korun způsobil zloděj v Raškově. Tam se v sobotu 13. dubna vloupal do areálu, kde parkovaly tahače. Z nich odcizil 150 litrů nafty, rozbil jejich přední světla a urval kliku dveří. Policie případ šetří kvůli spáchání trestného činu krádež.

V bankomatu nechal peníze

ŠUMPERK – O patnáct tisíc korun přišel muž v Šumperku, který se přes bankomat pokoušel poslat peníze na další účet. Přitom ale zadal špatný PIN, takže přístroj vložené peníze nepřevzal a nechal je v kastlíku. Toho si Šumperan nevšiml a odešel pryč s vědomím, že finance na účet odešly. Hotovost si pak přivlastnil pachatel, kterého teď policie podezřívá z trestného činu zatajení cizí věci.

Muže okradli ve spánku

ŠUMPERK – Cenu, za jakou by si mohl dopřát noc v luxusním hotelu, zaplatil osmačtyřicetiletý muž za krátké zdřímnutí v sadech 1. máje v Šumperku. Ve stínu stromů spočinul na lavičce, za chvíli usnul a během spánku mu zloděj ukradl batoh. Uvnitř byl svinovací metr, mobil, ale také 8 300 korun v hotovosti.

V Loučné bouraly dvě škodovky

LOUČNÁ NAD DESNOU – K havárii dvou škodovek došlo ve čtvrtek 18. dubna v Loučné nad Desnou. Při odbočování se tam srazila fabie a octavie. Jeden řidič skončil po bouračce v péči lékařů. Na autech vznikla škoda za 130 tisíc korun.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava