Stane se Nordic Telecom čtvrtým mobilním operátorem?

REGION - Jednou z největších událostí loňského roku v oblasti poskytování internetových a telefonních služeb byla dražba frekvencí pro vznik nového mobilního operátora, které se úspěšně zúčastnil i Nordic Telecom. Kdy tedy můžeme čekat nového operátora mobilních služeb?

„Díky dalšímu frekvenčnímu pásmu, které jsme před nedávnem vydražili, pracujeme nyní na tom, abychom se stali celonárodním mobilním operátorem. Aktuálně vyjednáváme obchodní podmínky a strategie, které má u nás na starost menší tým. Než začneme poskytovat mobilní služby, bude to ještě pár měsíců trvat, ale určitě chceme vytvořit víc než běžnou alternativu k velkým operátorům,” říká Jiří Valihrach, obchodní manažer pro Olomoucký kraj. 

Kromě ambice stát se celonárodním poskytovatelem mobilních služeb, Nordic Telecom provozuje ve velkých moravských městech rychlou optickou síť. A v celém Česku postupně zavádí nejmodernější 5G-ready internet na doma. Nordic 5G je kromě větších a menších měst dostupný také v řadě vesnic i u nás na Olomoucku.

Na stránkách www.nordictelecom.cz si můžete ověřit, jaký tarif na vaší adrese Nordic Telecom poskytuje. Až do konce ledna 2021 navíc na Nordic internet dostanete slevu 200 Kč měsíčně na prvních šest měsíců.

Nordic internet bez závazku a datových limitů si na webu objednáte doslova na pár kliků. Nebo stačí zavolat na bezplatnou linku 800 666 777 (800 80 70 60), případně navštívit jednu z partnerských prodejen, kde si navíc můžete vyzkoušet, jak funguje Nordic TV.

Partnerské prodejny v Olomouckém kraji:  

„V lokalitě se nyní snažíme o to, abychom zákazníkům poskytovali ten nejkvalitnější pevný internet a digitální televizi. Rozšiřujeme pokrytí 5G-ready internetem do dalších obcí, stavíme optickou síť a chystáme se vybudovat i robustní bezdrátovou síť v pásmu 60 GHz pod obchodním názvem WiFi+. U této technologie budeme schopni zákazníky připojit rychlostí až 250 Mbit/s. V roce 2021 nás čeká mnoho výzev. Současně by ale nový rok měl být plný spokojenosti, pohody a úsměvů, což přeji i našim zákazníkům,” dodává Jiří Valihrach.

Český operátor se severskými hodnotami

Nordic Telecom je česká telekomunikační společnost, kterou se severem spojují hodnoty svobody, společenské zodpovědnosti i respektu k přírodě. Společnost vyrostla ze znalosti lokálních poskytovatelů internetu a usiluje o vytvoření alternativy k velkým operátorům. Ještě více ale dbá na férový a vstřícný přístup k zákazníkům. Všechny Nordic služby jsou proto bez závazku a datových limitů.

Více informací najdete na našem webu.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit