Nepojedou vlaky. Kde všude je nahradí autobusy?

REGION - Na železniční trati z Hanušovic do Jeseníku nebudou příští týden kvůli plánované výluce od pondělí do pátku jezdit vlaky. Náhradní dopravu zajistí autobusy.

Výluka bude zahájena v pondělí v 7:00 a potrvá do pátečních 17:00. "České dráhy po dobu výluky nahradí všechny vlaky v úseku Hanušovice, Lipová Lázně a Jeseník a opačně náhradní autobusovou dopravou," uvedla tisková mluvčí Českých drah Vanda Rajnochová.   

Na trase z Javorníku budou v úseku Lipová Lázně a Jeseník jezdit vybrané vlaky. Vlaky z Jeseníku do Mikulovic pojedou bez omezení.

V Ostružné na Jesenicku bude uzavřen železniční přejed. "Z důvodu uzavírky přejezdu v obci Ostružná ve čtvrtek 21. května od 07:30 do 13:25 bude u spojů náhradní dopravy Sp 1401, Sp 1403, Sp 1405, Sp 1408, Sp 1410, Os 3604 a Os 3605 mimořádný přestup z autobusu na autobus v obci Ostružná," upozornila Rajnochová.

Nepojedou vlaky ani z Petrova do Kout nad Desnou

Kvůli plánované výluce nebudou jezdit vlaky ani na železniční trati z Petrova do Kout nad Desnou, a to od pondělí 18. do pátku 29. května. Zajištěna je náhradní autobusová doprava.

Nepřetržitá výluka na trati mezi Petrovem a Kouty bude zahájena v pondělí v 07:20 a skončí v pátek 29. května ve 14:00.

České dráhy po dobu výluky nahradí všechny vlaky ve vyloučeném úseku náhradní autobusovou dopravou. Ta je organizována podle výlukového jízdního řádu. Více informací najdou zájemci na webových stránkách národního dopravce.

   




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava