Jste kvůli koronaviru v karanténě? Volit můžete ve Vikýřovicích

VIKÝŘOVICE – Už od středečního rána 30. září mohou lidé, kteří jsou kvůli koronaviru v karanténě nebo izolaci, volit do zastupitelstva Olomouckého kraje. K dispozici jim je mobilní volební stanoviště v areálu správy silnic ve Vikýřovicích. Místo je určeno voličům z celého šumperského okresu.

Mobilní stanoviště najdou voliči ve Vikýřovicích v areálu správy silnic. Foto: -olkraj-

„Mobilní stanoviště bude otevřené do patnácti hodin. Volba bude probíhat přímo z automobilu, kterým lidé na stanovitě přijedou,“ vysvětlil Lubomír Baláš, ředitel Krajského úřadu Olomouckého kraje. 

Obyvatelé Zábřežska a Mohelnicka budou volit i do Senátu

Lidem v karanténě nebo v izolaci bude v každém z pěti okresů sloužit jedno mobilní stanoviště. Ve Vikýřovicích ho voliči najdou ve Ztracené ulici č. 684 (areál správy silnic). Stejné stanoviště bude k dispozici i pro případné druhé kolo senátních voleb. Senátora si letos vybírají například obyvatelé Zábřežska a Mohelnicka. 

Řádný termín krajských voleb připadá na pátek 2. října (od 14:00 do 22:00) a na sobotu 3. října (8:00 do 14:00). Hlasování bude probíhat na obvyklých místech za dodržení zpřísněných hygienických opatření.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava