Zábřeh stále opravuje silnice po kanalizaci. Teď je na řadě Malá strana

ZÁBŘEH – Na desítky miliónů korun už přišly zábřežskou radnici opravy silnic, které utrpěly při stavbě a modernizaci kanalizace. Od pondělí 11. května se stavební firma vrhne na rekonstrukci ulice Malá strana.

„Celková délka rekonstruované komunikace je 345 metrů. Součástí stavby je také vybudování opěrné zdi k podchycení svahu,“ popsal projekt starosta František John. 

Za opravu Malé strany dá město více než osm miliónů korun. Firma práce dokončí v srpnu. Do té doby budou muset řidiči i chodci počítat s dopravními omezeními.

Došlo i na reklamaci kvality práce

Jen vloni investoval Zábřeh do rekonstrukce rozkopaných cest a chodníků 25 miliónů korun. Podobné částky utratil například i Šumperk nebo Mohelnice, které se do akce VHZ také zapojily. Projekt za miliardy korun řešil právě modernizaci stokové sítě a skončil před čtyřmi lety.

Opravu silnic, které bagry kvůli pokládání kanalizačních trubek rozkopaly, spojovala zpočátku nízká kvalita odvedeného díla – cesty se vlnily nebo přímo propadaly. Města šlendriánskou práci reklamovala a v řadě případů uspěla.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava