Když rodinná dovolená, tak jedině v Africe! Ladislav Zibura přijede vyprávět, jak vzal rodiče na safari

ŠUMPERK - Kino Oko už brzy přivítá s další dobrodružnou přednáškou cestovatele Ladislava Ziburu, který pravidelně šumperský biograf vyprodává. Během projekce se diváci seznámí s kulturou tradičních národů – křováků, hererů, himbů a tří Jihočechů v jednom autě. "Zasmějete se a zjistíte, že sen o Africe si můžete splnit taky," láká do kina jeho šéf Kamil Navrátil.

Cestovatel Ladislav Zibura vzal rodinu na výlet do Afriky. Foto: Rej

„Usednete do terénního land cruiseru a společně se vydáte na šest tisíc kilometrů dlouhou jízdu Namibií a Botswanou. Těšit se můžete na národní parky plné zvířat, plavbu po řece Okavango, nejstarší poušť světa plnou života a nádherné scenérie, které znáte z National Geographic,“ popisuje rodinný výlet cestovatel Ladislav Zibura. 

Nuda nemá šanci

Cestopisná přednáška se uskuteční v úterý 10. října od devatenácti hodin. Posledních osmdesát vstupenek je v prodeji online nebo v pokladně kina Oko za 250 korun. Studenti a senioři mohou využít šedesátikorunovou slevu.

"Když chcete unudit svoje známé, použijte k tomu fotky z rodinných dovolených,“ říká s nadsázkou Kamil Navrátil a dodává, že v Ladislavově případě půjde o opačný případ a nuda rozhodně nedostane šanci.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava