Okresem prosviští světová elita. Na selfie raději zapomeňte

MOHELNICE – Čtvrtá etapa prestižního cyklistického závodu Czech Tour se letos pojede na Šumpersku. Start nejnáročnější a zároveň poslední části je 9. srpna v Mohelnici. Závodníci pojedou do Jeseníků a 180 kilometrovou jízdu ukončí ve Šternberku. Pořadatelé prosí diváky o ohleduplnost a doporučují, aby fandili s rouškami.

„Jsme nadšeni, že se na startu objeví opravdová světová špička a nabídne našim divákům nezapomenutelné zážitky. Z World Tour týmů se fandové cyklistiky mohou těšit třeba na Bahrain McLaren nebo Michelton Scott,“ uvedl promotér akce Jaroslav Vašíče. 

Závody začínají 6. srpna v Uničově a mají celkem čtyři etapy. Poslední odstartuje v Mohelnici, povede přes Šumperk a Dlouhé stráně do Šternberka.

Divná doba. Divná pravidla

„Nacházíme se ve zvláštní době koronavirové a ta nás nutí dělat nezvyklá a nepopulární opatření,“ upozorňují pořadatelé. Diváky například vybízí k tomu, aby při fandění nosili roušky, dodržovali rozestupy a spíš než v cílové rovince a na startu se rozprostřeli po trati. Nedoporučují ani pořizovat selfie snímky se závodníky a varují: „Tahle opatření jsou opravdu nezbytná a budeme je kontrolovat“.






INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit