Vlaky nepojedou. Dráhy nachystaly výlukovou smršť

OKRES – Na rovnou tři výluky se musí připravit cestující Českých drah v šumperském okrese. Všechny souvisí se stavebními pracemi, které bude na kolejích provádět Správa železnic. Vlaky tak nebudou jezdit ze Šumperka do Zábřeha, cestující se po kolejích nedostanou ani do sousedních Hanušovic.

Doprava vlakem bude připomínat dvojboj – cestující musí kombinovat železnici s autobusem. Jinak se do cíle nedostanou. Foto: red

„Od 9. do 14. srpna vždy od 8:00 do 18:00 hodin bude náhradní autobusová doprava jezdit místo vlaků v úseku Zábřeh na Moravě – Šumperk. Další výluka proběhne na stejné trati od 21. srpna od 7:45 hodin nepřetržitě do 23. srpna do 17:30 hodin. A od 21. srpna do 23. srpna nepojedou vlaky v úseku Šumperk – Hanušovice,“ shrnul všechny připravovaná omezení Petr Pošta, tiskový mluvčí Českých drah. 

Jízdní kola omezeně

Autobusy budou jezdit podle výlukových jízdních řádů. Kola si s sebou mohou vzít lidé jen na ty autobusové linky, které budou nahrazovat rychlíky. Do dalších spojů si bicykly vzít nemůžou.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava