Bleskovky

Eva Hašková v Eagle Gallery

Ve čtvrtek 4. dubna v 19 hodin uvede Eagle Gallery akademickou malířku Evu Haškovou vernisáží výstavy, která má název Metamorfóza. Výběr z autorčiných grafických děl si mohou zájemci prohlédnout i zakoupit v Kabinetu grafiky na ulici Nemocniční č. 8 v Šumperku. Výstava potrvá do konce května. "Přijďte obdivovat krásu a půvab, poezii a sny umělkyně proměněné v realitu," zvou pořadatelé.

Kdo se zasměje v Bludově?

Známe výherce soutěže o vstup na divadelní představení Kšanda. Dva lístky na "komedii roku 2014" vyhráli Vladimíra Galková z Nového Malína a Karel Klima z Hrabišína, kteří měli to štěstí a byli vylosováni z 274 správných odpovědí. Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci v KD Bludov.

LiStOVáNí.cz pro celou rodinu

V prostorách Kavárny oranžerie v Bludově představí Lukáš Hejlík a Petra Bučková knihu Ivy Procházkové nazvanou Eliáš a babička z vajíčka. Literární setkání proběhne v rámci pořadu LiSTOVáNí.cz v pondělí 11. března od 16 hodin.

Inzerce
OP papírna Delfort nabídka práce

Inzerce
Kickbox K1

Bleskovky

Eva Hašková v Eagle Gallery

- Ve čtvrtek 4. dubna v 19 hodin uvede Eagle Gallery akademickou malířku Evu Haškovou vernisáží výstavy, která má název Metamorfóza. Výběr z autorčiných grafických děl si mohou zájemci prohlédnout i zakoupit v Kabinetu grafiky na ulici Nemocniční č. 8 v Šumperku. Výstava potrvá do konce května. "Přijďte obdivovat krásu a půvab, poezii a sny umělkyně proměněné v realitu," zvou pořadatelé.

Kdo se zasměje v Bludově?

- Známe výherce soutěže o vstup na divadelní představení Kšanda. Dva lístky na "komedii roku 2014" vyhráli Vladimíra Galková z Nového Malína a Karel Klima z Hrabišína, kteří měli to štěstí a byli vylosováni z 274 správných odpovědí. Blahopřejeme! Výhra na vás čeká přímo u vstupu na akci v KD Bludov.

LiStOVáNí.cz pro celou rodinu

- V prostorách Kavárny oranžerie v Bludově představí Lukáš Hejlík a Petra Bučková knihu Ivy Procházkové nazvanou Eliáš a babička z vajíčka. Literární setkání proběhne v rámci pořadu LiSTOVáNí.cz v pondělí 11. března od 16 hodin.

Inzerce
Hella Mohelnice Hella Mohelnice
Inzerce
Osladil Stavby
Inzerce
Hella Mohelnice