Jedni musí nařízení dodržovat, druzí je porušují. Fanoušky Draků pobouřila jiná pravidla pro "smetánku"

ŠUMPERK – Dva důvody k roztrpčení měli tento týden fanoušci hokejových Draků ze Šumperka. Jednak jejich tým prohrál doma se Slávií 0:4, a navíc museli výkon hokejistů sledovat kvůli koronavirovým opatřením vsedě, zatímco hosté VIP zóny mohli stát. Vyjádření klubu, které mělo celou situaci vyjasnit, ještě přililo olej do ohně.

"Papaláši" sledují hokej pohodlně, i když tak porušují nařízená vládní opatření. Podle vedení hokejového klubu si "zvláštní zacházení" zaslouží. Obyčejní fanoušci přitom museli celý zápas sedět na betonových stupních. Foto: -rej-

„Chápu, že pro některé fanoušky se to může zdát jako výsměch, nicméně tito lidé sponzorují šumperský hokej, investují do něj tak, aby mohl i nadále fungovat a fanoušci jej navštěvovat,“ snažilo se vedení klubu vysvětlit, proč pro lidi na VIP balkoně neplatila stejná pravidla a mohli tak sledovat utkání ve stoje. 

Fanoušek je také sponzor, platí vstupné

Reakce fanoušků na sebe nenechala dlouho čekat a nikterak pozitivní nebyla. „Tak arogantní jednání sportovního klubu, jako je teď v Šumperku, jsem v životě nezažil. Fanoušek není sponzor? A to, že platí vstupné nebo si koupil permanentku?“ rozčiloval se na Facebooku například uživatel Filip Langr, jeden z fanoušků Draků.

"Papaláši si můžou dělat, co chtějí, zatímco my běžní fanoušci musíme celý zápas sedět na studených betonových schodech, ze kterých máme mizerný výhled na ledovou plochu," ozval se další z návštěvníků hokeje Stanislav Hájek.

VIP tribuna není součástí Škoda arény

Klub se kritice diváků brání ještě dalším tvrzením - VIP prostor není součástí hokejové arény, nýbrž jiné budovy, a tudíž tam podle něj omezení počtu stojících lidí neplatí.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava