Šlágr kola sliboval bitvu ostrou jako břitva. Místo toho se vraždila neviňátka

OLEŠNICE – Nechali se zbičovat sedmi ranami. Fotbalisté Maletína měli plnit roli zlobivého soupeře, který má na to, aby potrápil největšího favorita na postup do krajského přeboru. Jenže ji vůbec nezvládli. Ve šlágru kola hořeli jako suchý papír při letním táboráku.

Hráči Maletína zažili nekompromisní fotbalovou demolici. Foto: -rej-

Nejsledovanější zápas kola sliboval bitvu ostrou jako břitva. Místo toho se vraždila neviňátka. Hosté na horké olešnické půdě totálně selhali. Prohrávali už od třetí minuty.

„Hráčské a finanční možnosti našeho soupeře jsou o level jinde. I tak jsme věřili, že ho potrápíme daleko víc. Zklamaný a rozčarovaný jsem nejen z výsledku, ale i z našeho výkonu,“ nehledal žádné kličky Antonín Michalčák. „Hráli jsme ustrašeně, zakřiknutě a jednoznačně pod náš obvyklý standard. Na patřičné úrovni nebyly ani bojovnost, nasazení a snaha. Domácím stačilo trestat naše velké individuální chyby,“ dodal nakrknutý asistent trenéra. 

I. A TŘÍDA A

OLEŠNICE – MALETÍN 7:1 (4:0)

Jako první osudově selhal obránce Šumbera. Při snaze vrátit míč dozadu prostřednictvím malé domů nekopl do balónu dostatečně razantně a Roman Puchr přispěchal s okamžitým trestem. Od té chvíle se rozjeté Olešnici dařilo skórovat v pravidelných intervalech a nesnáze hostujícího týmu úměrně s tím strmě narůstaly. Byla to nekompromisní fotbalová demolice.

BRANKY: 26., 69. a 86. M. Kováč, 3. a 16. R. Puchr, 34. Vejvoda, 50. A. Němec - 75. D. Beran. Diváci: 188.

MALETÍN: A. Václav – Pagáč, Bayer, Chudáček, Šumbera – D. Beran, L. Hejl, M. Michalčák, Jedelský (46. Dittrich), Marák – Fizer. 










INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit