Ve Vikýřovicích létaly karty jako při mariáši. Hlavní rozhodčí vyloučil pět hráčů a trenéra Silného!

VIKÝŘOVICE – Víkendové utkání ve Vikýřovicích se zapíše do fotbalových análů jako jedno z nejdivočejších v novodobé historii krajských soutěží. Hlavní rozhodčí svým verdiktem vykázal z trávníku pět hráčů. „Červeným“ trestem navíc odstavil na vedlejší zápasovou kolej i trenéra Jiřího Silného.

Ani trenér Vikýřovic Jiří Silný sobotní utkání „nedohrál“. Foto: -rej-

Za normálních okolností by neměli mít žádné problémy s tím, aby se pohybovali na předních místech I. B třídy. Fotbalisty Vikýřovic ale v úvodu sezóny normální okolnosti neprovází. Právě naopak. Buď je sužují zdravotní komplikace, nebo mají problémy s docházkou. O moc lepší to není ani s disciplínou a dodržováním trenérových pokynů. Sobotní blamáž dokončovali s pouhými osmi statečnými! 

Po velmi špatné první půli přišli v 59. minutě o vyloučeného Otu Trunkáta, jenž se dostal do křížku s Danielem Žigou. Oba si vysloužili červenou kartu bez předchozího napomínání, stejně jako sprostě nadávající František Mohapl.

To už na trávníku scházel Petr Černohous. V závěru zahajovací půlhodiny v nepřerušené hře diskutoval s bernartickým realizačním týmem natolik nevhodným způsobem, že jej mladý arbitr Adam Hrbáček poslal zchladit pod sprchy bez možného návratu. 

Dvojitý hattrick Martina Bartoše

Brankové a karetní dostihy připomínaly nekonečný příběh. V 76. minutě se na dlouhém seznamu odsouzených „červenáčků“ objevil Lukáš Horák. Někdejší šumperský špílmachr se jako jediný pakoval ze scény po druhé žluté kartě. 

O své obvyklé místo přišel také kouč domácího týmu Jiří Silný. Mimo lavičku musel za druhé opuštění technické zóny, které se neobešlo bez odezvy ze strany muže s píšťalkou. 

Stěžejní postavou nervózního střetnutí byl střelec Bernartic Petr Kutal. Bývalý fotbalista Mohelnice, jenž v devítitisícovém městě pamatuje třetiligové časy, překonal gólmanského navrátilce Martina Bartoše hned šestkrát.

I. B TŘÍDA C

VIKÝŘOVICE – BERNARTICE 3:8 (1:4)

BRANKY: 39. L. Horák, 48. a 56. J. Uvízl – 13., 22., 37., 52., 66. a 73. Kutal, 42. a 51. Červeňák. Diváci: 110. 

VIKÝŘOVICE: Bartoš – Trunkát, M. Křepský, M. Uvízl, Kubín, Křepelka (34. Kovalec), Rojek, L. Horák, Hrabala, J. Uvízl, P. Černohous. 



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit