VOLEBNÍ KVÍZ Jana Zahradníčka

Teď jde o všechno. Na Zábřežsku a Mohelnicku se o víkendu rozhodne, kdo bude v Senátu hájit zájmy našeho regionu. Volební místnosti budou otevřeny v pátek 9. a v sobotu 10. října. Koho volit? Starosta Medlova Jan Zahradníček pro vás připravil kvíz.

Dlouholetý starosta Medlova Jan Zahradníček chce v Senátu pomáhat našemu regionu a lidem, kteří zde žijí. Foto: -jz-

1. Koronavirus 

Jsou pro vás životy seniorů a vašich blízkých důležitější než bujarý život v nočních klubech?

2. Zábřežsko, Mohelnicko, Litovelsko, Šternbersko a Uničovsko 

V posledních čtyřech letech jsme změnili náš regionu doslova od základu. Jako náměstek hejtmana to mám z první ruky – nerozhodujeme v kancelářích, ale jezdíme za Vámi do všech měst a vesnic a zjišťujeme, co je pro Vás důležité. Díky tomu jsme se zaměřili na skutečně podstatné věci: Investice do silnic jsme zvýšili z 600 milionů na 1,4 miliardy ročně a velká část těch peněz šla i do našeho regionu. Opravili jsme u nás 679 km silnic! Ve srovnání s minulostí jsme opravdu výrazně navýšili podporu sportu i kultury a hlavně hasičů a záchranářů. Dáte přednost návratu ke starým „pořádkům“, nebo chcete, abychom v tom pokračovali?

3. Uslyší o nás konečně v Praze?

Mohelnice, Uničov, Šternberk, Zábřeh, Litovel i naše menší vesnice jsou důležité pro hospodářství celé republiky i pro turisty – máme tady kvalitní průmyslové podniky, zajímavé historické památky a krásnou přírodu. A taky dost problémů, se kterými bychom potřebovali pomoct od státu. Jenže o tom v Praze nikdo moc neví…

Jako kandidát vládního hnutí ANO můžu garantovat, že o tom, co náš region trápí, v Senátu uslyší.

A že mé návrhy nespadnou pod stůl, ale budou se řešit.

V senátních volbách si můžete zvolit zástupce, o kterém uslyšíte vždy jen pár měsíců před volbami. Nebo dáte hlas patriotovi, který ví, za kterým ministrem zajít, aby měl náš region v Praze konečně zastání?

Jestli jste odpověděli třikrát ANO, víte, koho volit :)

Jan Zahradníček

Váš kandidát na senátora 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava