WOMAN IN – Zapojte se do inovativního programu pro podnikající ženy 50+, který spojuje vášeň pro podnikání a životní zkušenosti

INNOFUND nadační fond představuje inovativní projekt s názvem WOMAN IN, jehož cílem je posílení kompetencí a rozvoj podnikání žen starších 50 let. Celkem 10 podnikajících žen z Olomouckého a Moravskoslezského kraje získá jedinečnou příležitost stabilizovat a rozvíjet své podnikatelské aktivity a dovednosti.

Hlavním stavebním kamenem WOMAN IN je série podnikatelských workshopů WINNER.

Tyto interaktivní vzdělávací workshopy se zaměří na aktuální témata, která odrážejí nejčastější otázky a problémy, se kterými se podnikatelky v jejich věku setkávají. V průběhu celého projektu budou mít účastnice k dispozici také individuální poradenství, mentoring a koučink, které jsou šité na míru pro posílení a rozvoj jejich podnikání.

Významnou součástí projektu je i WIN Klub podnikatelek 50+, který vytvoří bezpečné prostředí pro vzájemnou podporu a společné aktivity účastnic. Klub bude sloužit pro sdílení zkušeností a budování sítě podnikajících žen 50+.

Všechny aktivity projektu jsou účastnicím poskytovány zdarma.

Podnikání není jen o výsledcích, ale také o samotné cestě a překonaných výzvách. Příběhy a životní zkušenosti účastnic tak mohou inspirovat nejen aktuální generaci podnikatelek, ale také motivovat další ženy k podnikání. 

Pro více informací můžete navštívit oficiální stránky projektu https://www.innofund.cz/l/woman-in/.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

INNOFUND nadační fond

M. R. Štefánika 318/1, 787 01 Šumperk

Telefon: +420 733 632 824 nebo +420 777 606 368

E-mail: projekty@innofund.cz

Dokumenty ke stažení najdete zde:

- Informační leták o projektu

- Online přihláška pro zájemkyně o vstup do projektu




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava