Viděl jsem mezeru na trhu, proto jsem vybudoval čerpací stanici ve Vikýřovicích

Jmenuji se Daniel Přikryl a už 30 let podnikám na Šumpersku. Ke svým zaměstnancům i zákazníkům se snažím chovat lidsky a s úctou. Za tuto dlouhou podnikatelskou cestu jsem zrealizoval mnoho projektů a vytvořil několik firem. K nejznámějším patří stavebniny DAREK ve Vikýřovicích. Jedna z věcí, která mi chyběla v našem okolí, byla čerpací stanice s lidským přístupem. Nemyslím tím velké řetězcové čerpací stanice, kterých máme v našem městě mnoho. Myslím tím stanici, která reflektuje požadavky místních obyvatel a každý může mluvit s jejím majitelem. To vše mě u řetězcových stanic chybělo, protože sídlo firem mají často v zahraničí a když jsem chtěl jako zákazník řešit nějaký požadavek, bylo to vždy velice komplikované. Z tohoto důvodu vznikly první myšlenky na vlastní čerpací stanici...

Nová čerpací stanice Fly Horse ve Vikýřovicích si rychle získala oblibu zákazníků. Foto: fh

Stavba čerpací stanice není v našem státě vůbec jednoduchá

Projekčně celou stavbu zaštítil druhý jednatel společnosti Fly Horse. Stavba probíhala v době covidu, kdy bylo i pro nás ve stavebnictví komplikované sehnat některé stavební prvky. Přes všechny nástrahy jsme tuto náročnou stavbu za krátký časový úsek svépomocí zrealizovali a na Valentýna 2022 slavnostně otevřeli.

Od prvních nákresů projektu myslíme hlavně na ekologii. Každé volné místo v areálu je osázené stromy a lučním kvítím. Tyto porosty se nemusí pravidelně sekat a jsou tak ideálním prostředím pro mnoho živočichů. Nad prodejnou čerpací stanice je zelená střecha. Nad výdejními stojany máme solární panely, část spotřebované energie jsme tak schopni pokrýt vlastní výrobou. Zákazníkům nabízíme AdBlue stáčené přímo z podzemní nádrže, šetříme tím množství plastů.

Každá společnost je hlavně o lidech

Na čerpací stanici vzniklo sedm nových pracovních míst. Od počátku se snažíme o lidský přístup. Naše zaměstnankyně pro nás nejsou jenom čísla, jak to bývá u mnoha jiných velkých čerpacích stanic, ale jsou to skvělé parťačky, které zajišťují každodenní provoz. Ke každému zákazníkovi se snažíme přistupovat s úctou a vyřešit všechny jeho požadavky. Naši zákazníci mohou veškeré potřeby a připomínky řešit přímo s vedením společnosti, které sídlí také ve Vikýřovicích.

Co nabízíme

Naše čerpací stanice není jen o prodeji pohonných hmot, ale o příjemném prostředí a skvělém jídlu. V naši kuchyni připravujeme denně čerstvé bagety, hamburgery, hranolky a další pokrmy. Většinu surovin máme od lokálních výrobců. I v tomto směru myslíme na ekologii a nechceme převážet suroviny z dálky, navíc tím podpoříme podnikatele z našeho okolí. Během léta máme točenou zmrzlinu a ledovou tříšť. Naši zákazníci mohou na posezení využít střešní terasu, molo u rybníka, případně vnitřní prostory. V areálu čerpací stanice máme také několik parkovacích míst pro kamiony. Pro jejich řidiče jsme vybudovali sprchu.

Něco málo na závěr...

Věřím, že budeme i nadále plnit potřeby a očekávání našich zákazníků. Celou dobu se snažím podnikat srdcem a s pokorou ke svému okolí. Proto bych chtěl poděkovat všem svým zaměstnancům, stávajícím zákazníků a pozvat i všechny ostatní na návštěvu naši čerpací stanice Fly Horse ve Vikýřovicích. Máme otevřeno denně od 5 do 20 hodin.

Těšíme se na Vaši návštěvu.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava