Bleskovky

Jana A. Nováková poprvé vystavuje

Z krás vůkol nás – tak zní název první výstavy zábřežské fotografky Jany A. Novákové. Své, jak sama říká, nesmělé pokusy představí návštěvníkům kina Retro v pondělí 22. dubna.

Bravo zve na koncert předního pianisty

V neděli 21. dubna pozve Zábřežská kulturní na klavírní recitál slavného českého pianisty Michala Maška, který byl právem považován za zázračné dítě.

V Postřelmově zazní violoncello a klavír

Kulturní dům v Postřelmově přivítá v neděli 14. dubna vzácné hudební hosty - předního violoncellistu Jiřího Bártu a vynikající mladou klavíristku Terezii Fialovou. Koncert Kruhu přátel hudby začne v 16 hodin, vstupné je symbolických sto korun.

Inzerce
OP papírna Delfort nabídka práce

Inzerce
Radiotalent

Bleskovky

Jana A. Nováková poprvé vystavuje

- Z krás vůkol nás – tak zní název první výstavy zábřežské fotografky Jany A. Novákové. Své, jak sama říká, nesmělé pokusy představí návštěvníkům kina Retro v pondělí 22. dubna.

Bravo zve na koncert předního pianisty

- V neděli 21. dubna pozve Zábřežská kulturní na klavírní recitál slavného českého pianisty Michala Maška, který byl právem považován za zázračné dítě.

V Postřelmově zazní violoncello a klavír

- Kulturní dům v Postřelmově přivítá v neděli 14. dubna vzácné hudební hosty - předního violoncellistu Jiřího Bártu a vynikající mladou klavíristku Terezii Fialovou. Koncert Kruhu přátel hudby začne v 16 hodin, vstupné je symbolických sto korun.

Inzerce
Ostrov realit Ostrov realit
Inzerce
Jarní Flora Olomouc
Inzerce
Auto _ Kubíček