Bleskovky

LiStOVáNí.cz pro celou rodinu

V prostorách Kavárny oranžerie v Bludově představí Lukáš Hejlík a Petra Bučková knihu Ivy Procházkové nazvanou Eliáš a babička z vajíčka. Literární setkání proběhne v rámci pořadu LiSTOVáNí.cz v pondělí 11. března od 16 hodin.

Přijede svérázná Adéla Elbel

Populární komička Adéla Elbel žije život, jak nejlíp dokáže. Ale protože to občas zas tak dobře nedokáže, dala vzniknout svému novému speciálu Stand up your life: první poločas rozpadu. Civilní profesí překladatelka z nizozemštiny, která pravidelně baví statisíce diváků televizního pořadu Comedy Club, se svou one woman show vystoupí v Šumperku ve čtvrtek 14. března od půl osmé večer v rámci série klubových produkcí s názvem Klub Foyer v předsálí šumperského domu kultury. Pořadatelé z domu kultury už teď hlásí velký zájem o její vystoupení.

Do Retra přiletí včelí medvídci

Na veselou pohádkovou klasiku, při které se mohou děti i dospělí těšit na oblíbené písničky Zdeňka Svěráka a Petra Skoumala, ale hlavně na malé čmeláčky a spoustu dalších kouzelných postaviček z Příběhů včelích medvídků, pozve zábřežské kino Retro v sobotu 9. března. Představení s názvem Včelí medvídci zpívají má začátek v 15 hodin, poslední volné vstupenky si mohou zájemci zakoupit v předprodeji za 140 korun.

Inzerce
OP papírna Delfort nabídka práce

Inzerce
Radiotalent

Bleskovky

LiStOVáNí.cz pro celou rodinu

- V prostorách Kavárny oranžerie v Bludově představí Lukáš Hejlík a Petra Bučková knihu Ivy Procházkové nazvanou Eliáš a babička z vajíčka. Literární setkání proběhne v rámci pořadu LiSTOVáNí.cz v pondělí 11. března od 16 hodin.

Přijede svérázná Adéla Elbel

- Populární komička Adéla Elbel žije život, jak nejlíp dokáže. Ale protože to občas zas tak dobře nedokáže, dala vzniknout svému novému speciálu Stand up your life: první poločas rozpadu. Civilní profesí překladatelka z nizozemštiny, která pravidelně baví statisíce diváků televizního pořadu Comedy Club, se svou one woman show vystoupí v Šumperku ve čtvrtek 14. března od půl osmé večer v rámci série klubových produkcí s názvem Klub Foyer v předsálí šumperského domu kultury. Pořadatelé z domu kultury už teď hlásí velký zájem o její vystoupení.

Do Retra přiletí včelí medvídci

- Na veselou pohádkovou klasiku, při které se mohou děti i dospělí těšit na oblíbené písničky Zdeňka Svěráka a Petra Skoumala, ale hlavně na malé čmeláčky a spoustu dalších kouzelných postaviček z Příběhů včelích medvídků, pozve zábřežské kino Retro v sobotu 9. března. Představení s názvem Včelí medvídci zpívají má začátek v 15 hodin, poslední volné vstupenky si mohou zájemci zakoupit v předprodeji za 140 korun.

Inzerce
Hella Mohelnice Hella Mohelnice
Inzerce
Osladil Stavby
Inzerce
Hella Mohelnice