Pozvánka z divadla: „Po vynucené pauze začínáme znovu hrát“

ŠUMPERK - Všechna divadla mají za sebou obtížné období bez diváků. V čase nouzového stavu jsme se snažili diváky potěšit alespoň na sociálních sítích a koncem dubna jsme jako jedni z prvních začali opět zkoušet.

Foto: Petr Veselý

Na Den dětí v pondělí 1. června zahájíme znovu provoz premiérou pohádky Dášeňka čili život štěněte. Malí diváci se spolu se svými rodiči setkají s roztomilým štěňátkem Dášeňkou a budou společně s ní objevovat svět. Pohádku napsal Šimon Peták na motivy známé pohádky Karla Čapka a režie se ujala Tereza Říhová.  

Na první večerní představení po pauze se můžeme těšit v pátek 19. června. Další premiérou bude 6. června interaktivní pohádka pro nejmenší děti ve věku od jednoho do tří let v doprovodu rodičů. Jmenuje se Méďa Špuntík a má za cíl citlivě představit dětem svět divadla. I třetí premiéra bude věnována dětem. Krkonošská pohádka v režii Pavla Gejguše je připravena na pátek 12. června. Divadelní adaptaci známého Večerníčku napsala Božena Šimková. Postava Trautenberka, Krakonoše, Kuby, Anče a Hajného pobaví určitě nejen děti, ale i všechny pamětníky slavného pohádkového seriálu. Všechna představení pro děti začínají vždy v 16 hodin.

Nezapomněli jsme ani na dospělé publikum. Na čtvrtek 18. června je od 17 hodin připravena Srdcovka!. Pod tímto názvem (zároveň se jedná i o motto příští divadelní sezóny) připravujeme pod režijní taktovkou ředitele divadla Matěje Kašíka scénické čtení, kde se představí nejen naši noví členové souboru. Diváky určitě potěšíme také naší úspěšnou inscenací Vinetůůů!, kterou uvedeme 20. a 26. června vždy od 17 hodin.

Vstupenky na všechna představení zakoupí zájemci on-line na našich stránkách www.divadlosumperk.cz nebo hodinu před začátkem představení v pokladně divadla.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava