VIDEO: Šumperští BRA3 slaví úspěch. Jejich nový hit podpořili Bílá, Čenský, Borhyová nebo bratři Bankovi

ŠUMPERK - Víte, jaké video nyní patří mezi nejsledovanější na českém internetu? Je to nový videoklip BRA3 šumperské kapely O5 a Radeček. Tématem písně je bratrství, sesterství, vztahy v rodině, ale i mezi přáteli. Do projektu se zapojily známé osobnosti se svými sourozenci a dvojice, které k sobě profesně nebo přátelsky patří.

25 let spolu. Kapela O5 a Radeček svou novou písní oslavuje bratrství a celoživotní parťáctví. Foto: Ondřej Pýcha

Se svým bratrem se v klipu objeví zpěvačka Lucie Bílá, herec Jan Čenský, bratři Neckářové, Homolové, Bankovi nebo Timkovi z kapely No Name, Jiří Suchý s Jitkou Molavcovou, Lucie Borhyová s Reyem Korantengem, kamarádky 3v1 a mnoho dalších...

Motivu sourozenectví a přátelství se bude kapela věnovat dlouhodobě, k projektu BRA3 chystá spoustu dalších aktivit. „Chceme rozvíjet a posilovat rodinné vztahy nejen na úrovni sourozenců, ale taky připomínat hodnotu přátelství. Je to pro nás hodně blízké téma, protože kapela je naše druhá rodina, vždyť spolu hrajeme už pětadvacet let. Díky kapele mám kromě Ondry další tři bráchy,“ říká s úsměvem zpěvák O5 a Radeček Tomáš Polák.  

PODÍVEJTE SE NA VIDEO: O5 a Radeček – BRA3

"Radečci" dlouhodobě pomáhají ohroženým dětem, a tak bylo přirozené, že se v rámci akce BRA3 spojili s charitativní sbírkou Pomozte dětem. V rámci projektů, které sbírka dlouhodobě podporuje, jsou i programy zabývající se péčí nejen o hendikepované dítě, ale i o zdravého sourozence. „Jejich rodina často musí věnovat veškerou péči, čas i prostředky do péče o postiženého sourozence. Zdravé děti tak trpí hendikepem svých sourozenců, proto jim chceme pomáhat,“ upřesnil Tomáš Polák. Finanční prostředky bude kapela sbírat několika způsoby. Velká část pomoci půjde z připravovaného turné, přičemž z každého prodaného lístku poputuje část výdělku na sbírku, dále z prodeje merche nebo z výnosů za singl a klip BRA3.

V průběhu letošního roku bude kapela také zveřejňovat nové písně z připravovaného EP. Na květen pak muzikanti z jesenických hor chystají pět největších koncertů ve své pětadvacetileté historii. Turné pod širým nebem proběhne v Olomouci, Brně, Praze, Ostravě a Plzni. Na koncertech vystoupí řada známých hostů. Lístky jsou v prodeji v síti TicketLive.cz.

TURNÉ O5 A RADEČEK 2021

Olomouc - Palouček před S-Klubem 6/5/2021

Brno - Špilberk nádvoří 12/5/2021

Praha - Park Riegrovy sady 20/5/2021

Ostrava – Amfiteátr Slezskoostravského hradu 26/5/2021

Plzeň - Pivovar Plzeňský Prazdroj nádvoří 28/5/2021

Přeprodej vstupenek: https://www.ticketlive.cz/cs/event/o5-a-radecek-turne-pod-sirym-nebem-2021-prehled


Další informace: www.o5.cz






INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit