Známá kapela natáčela u přehrady Krásné, videoklip vidělo už přes sto tisíc lidí

ŠUMPERK - Úspěch slaví na internetu hudební video, které se natáčelo v okolí přehrady Krásné u Šumperka. Klip s názvem Čekal jsem od sebe víc si každý den pustí zhruba pět tisíc lidí.

Za povedeným černobílým dílem stojí kapela O5 a Radeček, která pochází právě z podhůří Jeseníků. Jedná se už o sedmý klip z alba Dobrý zprávy. O video k baladické písni Čekal jsem od sebe víc uprosili kapelu fanoušci. Původně “Radečci” další klip k minulé desce neplánovali a chtěli se soustředit už jen na připravované album, které vyjde na jaře. 

VIDEO ZDE: O5 a Radeček – Čekal jsem od sebe víc

„Zajímavostí je, že děj předchází našemu minulému klipu To až jednou, ve kterém ležím v rakvi, teď se můžete dozvědět, jak jsem se do ní dostal,“ představuje novinku zpěvák Tomáš Polák.

Na natáčení vzpomíná s úsměvem: „Kvůli atmosféře jsme začínali už ve čtyři hodiny ráno. Když jsem takhle brzy lezl do vody, byla mi fakt kosa, nechápu, jak to ti otužilci dělají,“ směje se Tomáš. 

Rozhodli fanoušci

Píseň Čekal jsem od sebe víc je nejpomalejší skladbou z alba Dobrý zprávy, na kterém fanoušci najdou hity jako Sex ve sprše, LOVEní nebo Budu rád. Za prodej nahrávky získali členové kapely O5 a Radeček Zlatou desku a portál novinky.cz a deník Právo zařadily Dobrý zprávy mezi pět nejlepších desek uplynulého roku.

„O tom, že tuhle píseň vydáme i s klipem, rozhodly reakce fanoušků. Pozitivních ohlasů, žádostí a proseb přišlo moc, nedalo se to jen tak ignorovat,“ vysvětluje zpěvák Tomáš Polák. 

Letos má kapela O5 a Radeček velké plány. V květnu se chystá odehrát největší koncerty své kariéry. Turné zavítá do Olomouce, Prahy, Ostravy, Brna a Plzně.





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava