Kapela O5 a Radeček zahájila předprodej vstupenek na největší turné své kariéry

ŠUMPERK - Šumperskou hudební partičku O5 a Radeček čeká nabitý rok 2021. Kapela se vydá na svoje zatím největší turné ve své pětadvacetileté historii. Fanoušci si tak mohou už teď pořizovat vstupenky do Olomouce, Brna, Ostravy, Prahy a Plzně. Předprodej lístků je zahájen v síti TicketLive.cz.

Koncertní šnůra odstartuje 6. 5. 2021 v Olomouci a skončí 28. 5. 2021 v Plzni. Všechny koncerty proběhnou bezpečně pod širým nebem na netradičních místech, kde budou vystoupení jedinečným zážitkem. Kapela své příznivce láká také na speciální hosty.  

Speciální pódium, světla i hosté

„Nechceme zatím moc prozrazovat, ale máme pro fanoušky připraveno opravdu hodně překvapení. Nejen, že dorazí skvělý hosté, ale zazní i nějaké nové songy, budeme mít speciálně upravené pódium a tak. No bude to velký, s klukama se moc těšíme a už teď se na turné připravujeme. V roce 2021 budou Radečci prostě největší,“ uvedl s úsměvem frontman kapely Tomáš Polák a dodal, že všechny informace budou po novém roce postupně odtajňovat.

Spolu od roku 1994

Kapela O5 a Radeček hraje v nezměněné sestavě už od roku 1994. Do povědomí je dostala píseň z roku 2004 Praha (Jedna holka). Od té doby patří k nejžádanějším koncertním kapelám. Radečci se proslavili písněmi Vloupám se, Máš mě na svědomí, LOVEní, Sex ve sprše a dalšími. Skupina má za sebou také několik úspěšných desek. Za album Dobrý zprávy v roce 2019 převzali tzv. Zlatou desku.   


6/5/2021 OLOMOUC - Palouček před S-Klubem

FB Událost ZDE / Vstupenky ZDE

12/5/2021 BRNO - Špilberk nádvoří

FB Událost ZDE / Vstupenky ZDE

20/5/2021 PRAHA - Park Riegrovy sady 

FB Událost ZDE / Vstupenky ZDE

26/5/2021 OSTRAVA – Amfiteátr Slezskoostravského hradu 

FB Událost ZDE / Vstupenky ZDE

28/5/2021 PLZEŇ - Pivovar Plzeňský Prazdroj nádvoří

FB Událost ZDE / Vstupenky ZDE



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava