Zábřežský Koule fest mohou fanoušci sledovat v pyžamu z gauče. Kapely jim zahrají online

ZÁBŘEH - Nápad uspořádat letošní Koule fest v pátek třináctého moc štěstí pořadatelům nepřinesl. V době, kdy je veškerá kultura pozastavena a společenské akce jsou zakázané, se ani Koule fest s celou svou parádou v zábřežském kulturáku neuskuteční. O koncerty, ale fanoušci nepřijdou.

Fanoušci Koule festu si mohou užít koncerty oblíbených kapel online. Do seriálu přenosů se zapojí i šumperská formace Trocha klidu (na snímku zpěvák Dan Holý). Foto: Ocko.tv

"V rámci boje proti špatné náladě jsme připravili pět streamovaných koncertů, které budeme fanouškům dávkovat od 28. listopadu do 26. prosince vždy v sobotu od 18 hodin. Vystoupení se uskuteční online na předem zveřejněném odkazu," popisuje pořadatel Daniel Kašpar.

Koncerty všech kapel se budou streamovat ze zábřežského studia TA musica. Postupně si tak fanoušci mohou na svém mobilu nebo v televizi užít kvalitně nazvučený živý koncert zpěváků Voxela a Pekaře a kapel The Addams Sisters, Nedivoč, O5 a Radeček nebo Trocha klidu.

Koncerty bude snímat několik kamer

"Koncerty bude snímat několik kamer, takže i vizuální podoba bude atraktivní. Stačí mít jen stabilní připojení k internetu," podotkl Marek Berger, programový ředitel Radia Haná, které bude vystoupení také přenášet na svých sociálních sítích.   

„Víme, jak je pro umělce a lidi z hudební branže letošní rok kritický. Koule stream, i když bez živého publika, je jednou z cest, jak je trochu podpořit a dát jim příležitost dělat to, co mají rádi - muziku. Zároveň také chceme uspokojit příznivce kultury, kteří se těšili na letošní festival. Chceme lidem ukázat, že v Zábřeze umíme a máme zapálení pro dobrou věc,“ dodává s úsměvem pořadatel a hudebník Vít Komárek.


Program KOULE stream s Rádiem Haná:

28. 11. 2020: Voxel / The Addams Sisters

05. 12. 2020: Nedivoč

12. 12. 2020: Pekař

19. 12. 2020: O5 a Radeček

26. 12. 2020: Trocha klidu



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava