Příznivce divadla čeká mrazivé drama s kralující Zlatou Adamovskou

ZÁBŘEH - Na netradiční thrillerový příběh z pera mistra hororu Stephena Kinga se mohou těšit příznivci kvalitního divadla v neděli 18. října. Zlata Adamovská a Petr Štěpánek sehrají v zábřežském kulturním domě představení o spisovateli, kterého z trosek auta zachrání oddaná fanynka jeho díla, aby jej uvrhla do svého domácího vězení a nutila psát pokračování příběhu o milované Misery.

Zlata Adamovská a Petr Štěpánek jsou partnery i mimo jeviště. Foto: -zk-

Hlavním lákadlem divadelního kusu, který vznikl pod režijní taktovkou populárního Ondřeje Sokola, je Zlata Adamovská, která se skvěle vyrovnala s náročnou rolí šílené fanynky.

Představení s otočnou scénou

„Oblíbená herečka skutečně dělá vše pro to, aby vystoupila z pro ni typických divadelních rolí žen smýkaných osudem. Teď je to naopak ona, kdo určuje, komu se jakého osudu dostane,“ popisuje Zdeněk David ze Zábřežské kulturní. „K vyvolání stupňovaného napětí dobře slouží i další prostředky a za zmínku rozhodně stojí rafinovaná otočná scéna, která nabízí hned tři lokace,“ dodal David. 

Dokonalou kombinaci dechberoucího napětí, které je citlivě prokládáno vtípky pro odlehčení, nabízí kulturní dům v rámci divadelního předplatného skupiny Hevos.

Vstupenky v doprodeji si mohou zájemci pořídit online na www.kulturak.info nebo v prodejních místech Zábřežské kulturní.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit