Džemfest bude jindy, pořadatelé vydali prohlášení

Čekali a doufali. Dva týdny před plánovaným termínem Džemfestu ale už není na co čekat. Epidemiologická situace se nelepší a podle aktuálního prohlášení ministra zdravotnictví mají v pátek 9. října přijít ještě přísnější vládní omezení. Proto dnes pořadatelé šumperského festivalu Džemfest vydali následující prohlášení.

Fanoušci rockové muziky si na svůj oblíbený Džemfest musí počkat. V řádném termínu 23. října se nemůže uskutečnit. Foto: Dzemfest.cz

Vážení kamarádi a příznivci Džemfestu, 

vzhledem k vyhlášenému nouzovému stavu a nařízení Vlády ČR (od 5. října zákaz koncertů, „při kterých se převážně zpívá“) musíme přesunout festival Džemfest z 23. října na nový termín.

Děláme všechno proto, abyste letos o festival nepřišli. Náhradní termín však v současné chvíli nemůžeme určit, protože epidemiologická situace se nelepší a aktuální prohlášení členů vlády varují před dalšími - ještě přísnějšími - opatřeními.

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Sledujte naše webové stránky nebo FB, jakmile to bude možné, oznámíme nový termín.

Na závěr nám dovolte poděkovat za bezvadnou spolupráci a ochotu jakkoliv pomoc Domu kultury, Vlastivědnému muzeu (které bylo připraveno poskytnout Pavlínin dvůr), městu Šumperk, kinu Oko, všem kapelám a také návštěvníkům Džemfestu, kteří situaci berou s pochopením.

Tým pořadatelů Džemfestu. 




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava