Nejvoňavější festival pořadatelé odpískali, slíbený program bude za rok

BEZDĚKOV – Čtvrtý ročník úspěšného Bězděkovského levandulového festivalu se letos neuskuteční. Pořadatelé o tom defitivně rozhodli tento týden. Avizovaný program v plném rozsahu přesouvají na příští rok, konkrétně na termín 5. a 6. července 2021.

Skvělá festivalová atmosféra, jako panovala loni během koncertu kapely O5 a Radeček, se letos v Bezděkově bohužel nezopakuje.

Na levandulový statek do Bězděkova se na začátku letních prázdnin sjíždějí za muzikou tisíce lidí. Obrovskou návštěvnost měl už první ročník festivalu. „Vyslovujeme naše veliké poděkování za každoroční zájem. Mnozí z vás již mají zakoupené vstupenky i na ten letošní ročník, ty zůstávají v platnosti na příští rok,“ uvedli pořadatelé Jindřich Solovský a Lukáš Drlík.

Aspoň malý farmářský trh

Navzdory pandemii i v letošním roce levandule pokvetou, a proto se v původním termínu festivalu, tedy 5. a 6. července 2020, uskuteční v areálu bezděkovského statku alespoň malý farmářský trh.

„Už dnes jsme naplněni vírou, že se se všemi fanoušky budeme celoročně setkávat v našich kavárnách a bistrech v Zábřehu, Úsově nebo v Olomouci a že se opět společně pobavíme festivalovým programem v příštím roce,“ dodali na závěr oba pořadatelé.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava