Na koncert se sjedou muzikanti a zpěváci z celého regionu. Všichni vystoupí společně

ZÁBŘEH - Premiérově letos pořadatelé z kulturního domu a členové zábřežského dechového orchestru spojili síly a v sobotu 19. září nabídnou zábřežským i přespolním dvě tradiční akce: Zábřežský kulturní jarmark a Notování Zábřehem.

Koncerty Dechového orchestru Zábřeh provází velký zájem veřejnosti. Foto: -zk-

Zatímco náměstí Osvobození a přilehlé ulice obsadí trhovci s nabídkou jarmarečního zboží, hned vedle kulturního domu bude zejména příchozí děti lákat k návštěvě lunapark, skautská táborová osada, výstava drobného hospodářského zvířectva nebo prezentace mini shetlandských poníků. Ani letos nebude v doprovodném programu podzimního jarmarku chybět Dětská scéna domu dětí a mládeže Krasohled a oblíbená EKO scéna před gymnáziem zaměřená na téma recyklace odpadů. Dospělým návštěvníkům akce je určen také mini autosalon prezentující nejnovější modely vozů Škoda, Renault nebo Dacia. 

Koncerty od rána do večera

Hlavní scéna nabízející už od ranních hodin bohatý kulturní program bude tentokrát umístěna na Masarykově náměstí. Vystoupí na ní kapely Michal Tučný Revival Band, Ewa Farna Tribute Band, Old Time Jazz Band z Loučné nad Desnou nebo balkánská dechovka Lovesong Orchestra. Dění na hlavní scéně doplní svým vystoupením několik mažoretkových a tanečních skupin a také unikátní produkce profesionálního iluzionisty.

Dechový orchestr doplní zpěv obřího sboru

Po sedmé hodině večerní na pódiu odstartuje velkolepý koncert filmové hudby v podání Dechového orchestru Zábřeh, který bude letos posílen o sbory TapTýda z Loučné nad Desnou, mohelnickou Ariettu a nově o zábřežský sbor Carmen. Zážitek z vystoupení půldruhé stovky zpěváků a hudebníků umocní videoprojekce ukázek z největších filmových trháků.

Na kulturní program na Masarykově náměstí konající se za podpory města Zábřeh je po celý den vstup volný, na večerní koncert filmové hudby je vstupné dobrovolné.

Pořadatelé upozorňují, že podle aktuálního opatření ministerstva zdravotnictví bude vstup do areálu umožněn pouze tisícovce návštěvníků.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava