Do Zábřeha připlují Rybičky 48. Jejich koncert bude náplastí za zrušený Flám fest

ZÁBŘEH - Jedna z nejoblíbenějších kapel současnosti, kutnohorská kapela Rybičky 48, vystoupí v zábřežském kulturáku v sobotu 12. září. „Kapela měla být headlinerem letošního Flám festu, který jsme však s nástupem koronakrize museli odpískat. Rybičky přesto do Zábřehu přijedou a jejich koncert tak aspoň částečně vynahradí fanouškům našeho festivalu zrušený program,“ informoval produkční Zábřežské kulturní Vratislav Jarmar.

Zakládající člen a zpěvák skupiny Kuba Ryba. Foto: archiv

Pop-rockové Rybičky 48 se za dobu své téměř dvacetileté existence posunuly z malých klubů k vyprodaným turné a do pozice hlavních hvězd největších tuzemských festivalů. Vystupovaly mimo jiné i jako předkapela legendárních amerických The Offspring a v současnosti mají za sebou nespočet koncertů v Česku i v zahraničí.

Nebudou chybět největší hity ani pyrotechnické efekty

„Tohle léto se povětšinou vracíme na letní parkety a na místa, ke kterým máme blízko,“ uvedl zakládající člen a zpěvák skupiny Kuba Ryba. V Zábřeze kapela naposledy vystoupila loni v březnu před zcela vyprodaným sálem a nadchla vizuálně propracovanou koncertní show, včetně pyrotechnických efektů. „Ty nebudou chybět ani na našem koncertu, samozřejmě včetně humoru, který je kapele vlastní, a jejích největších hitů, jakými jsou Emily, My ještě nejsme starý nebo Sexuální akrobat,“ zve do zábřežského kulturáku Jarmar. 

Na koncert s rouškou

V roli předkapely se představí zlínská skupina Street69, kterou charakterizuje především nenucená konverzace s publikem. Vstupenky na koncert s limitovaným počtem návštěvníků si mohou zájemci pořídit za předprodejní cenu 350 korun.

Pořadatelé upozorňují, že podle aktuálního opatření ministerstva zdravotnictví je vstup do sálu povolen pouze s ochrannými prostředky dýchacích cest.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava