Zábřežské prázdniny zakončí Vlastníci a ZZ Top

ZÁBŘEH - Přízeň počasí, ale i návštěvníků doposud provází zábřežský prázdninový festival Léto u zámku. Jeho pořadatelé připravili na závěr srpna projekci oceňovaného a hvězdně obsazeného filmu a koncert revivalové kapely.

Ve čtvrtek 20. srpna pozvou do amfiteátru před zámkem na komediální drama Jiřího Havelky Vlastníci s Terezou Ramba, Vojtěchem Kotkem nebo Dagmar Havlovou. Projekce začne po setmění, tedy přibližně ve 20 hodin, v případě nepříznivého počasí se přesune do kina Retro.

Věrná imitace texaské hardrockové legendy

Závěr festivalu pak obstará 27. srpna hudební skupina ZZ Top Czech Revival z Litovle, která zahraje největší hity a průřez tvorbou texaské hudební legendy. „Kapela působí velmi autenticky, vystupuje totiž ve stylových kostýmech a stejně jako Billy Gibbons a Dusty Hill s pověstnými dlouhými vousy,“ přiblížil Vratislav Jarmar ze Zábřežské kulturní. Koncert plný blues, jižanského rocku a hardrocku odstartuje v osm hodin večer. 

Za lístek na letní kino zaplatí návštěvníci stokorunu, vstupné na koncert pod otevřeným nebem je dobrovolné. Občerstvení na obou akcích je zajištěno.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit