Unikátní Turné na střechách míří k nám, koncerty jsou už vyprodané

ZÁBŘEH - O5 a Radeček se po třech letech vrací do nebe. Populární kapela z podhůří Jeseníků odehraje šest unikátních koncertů přímo na střechách budov. Jeden z nich už ve středu 29. července v Zábřeze a o den později v Olomouci na střeše Přírodovědecké fakulty UP. Fanoušci se mohou těšit na pohod-ovou a neformální atmosféru a hlavně na dechberoucí výhledy.

Úvodní koncert Turné na střechách nabízel kouzelné výhledy na starou Prahu. Foto: Aneta Jodar

Turné na střechách, které kapela O5 a Radeček pořádá už od roku 2001, slaví letos úspěch. Pět ze šesti koncertů hlásí vyprodáno. Stejně tak je tomu v Zábřeze a Olomouci, kde pořadatelé kvůli velkému zájmu navýšili kapacitu.  

Během koncertů na střechách zazní známé hity jako Vloupám se, Máš mě na svědomí, Sex ve sprše nebo Praha v netradičních akustických aranžích. Dostane se ale i na skladby, které O5 a Radeček hrají jen výjimečně. Návštěvníci se také mohou těšit na neotřelé průvodní slovo, během kterého se dozví zajímavosti o jednotlivých písních a třeba i o členech kapely. Jako host vystoupí pražský písničkář Láska. 


“Na závěr turné chystáme překvapení. Během posledního koncertu v Olomouci odvysíláme na našem Facebooku záznam prvního koncertu turné, který jsme hráli uplynulou středu v Praze. Věříme, že to potěší hlavně ty fanoušky, kteří už nesehnali vstupenky a mohou aspoň takto prostřednictvím streamu se mohou ocitnout s námi na střeše nad Prahou, kde to bylo opravdu kouzelné,” uvedl zpěvák Tomáš Polák.

Kapela O5 a Radeček od roku 1997 podporuje aktivity dětských domovů ve spolupráci s časopisem Zámeček. Na pomoc opuštěným dětem věnuje také část výtěžku z Turné na střechách.

22. 7. 2020 / PRAHA / OC Kotva, T-Anker / 19:00 

23. 7. 2020 / HRADEC KRÁLOVÉ / knihovna / 19:00

24. 7. 2020 / ZLÍN / 14|15 Baťův institut / 19:00

29. 7. 2020 / ZÁBŘEH / kavárna Lucerna / 17:00 a 19:00

30. 7. 2020 / OLOMOUC / střecha Přírodovědecké fakulty UP / 19:00

Záznam pražského koncertu Turné na střechách odvysílá kapela O5 a Radeček na svém facebookovém profilu ve čtvrtek 30.7. od 19:00.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava