Levandule kvetou navzdory epidemii. V Bezděkově se uskuteční improvizovaná verze oblíbeného festivalu

BEZDĚKOV - I když pořadatelé už v březnu oznámili, že se letos Levandulový festival kvůli koronaviru neuskuteční, nakonec přeci jen - byť okleštěná verze - proběhne. V původním termínu 5.-6. července budou pro návštěvníky připraveny farmářské trhy i koncerty kapel.

K návštěvě levandulového statku neodmyslitelně patří stylová fotka v rozkvetlých záhonech. Foto: archiv

"Lidé se mohou zúčastnit komentované prohlídky levandulového statku nebo mohou vyrazit na novou naučnou stezku v okolí areálu. V nabídce trhů bude levandulové zboží, ale i další produkty zdravé výživy v mnoha stáncích farem z Moravy," uvedl za pořadatele Jindřich Solovský.

"Zájemci si mohou pořídit stylovou fotku v rozkvetlých záhonech a také se patřičně občerstvit různými nápoji i pochoutkami z teplé kuchyně i z krbových roštů," dodal Solovský.

Děti se mohou těšit na bezmotorový pouťový kolotoč, dílničku, tvorbu zvířátek z balonků, malování nebo na poníka a stádo oveček.

Od 10 hodin dopoledne budou na pódiu vyhrávat regionální kapely. Hudební program pak vyvrcholí každý den o půl páté odpoledne, kdy v neděli vystoupí hanácká kapela Stracené ráj a v pondělí skupina S-BAND Kamila Stratila.

Jednotné vstupné je 50 korun na každý den. Majitelé předplacených vstupenek na původní letošní festival (který byl přesunutý na rok 2021) mají s touto předloženou vstupenkou vstup i na letošní program zdarma.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava