Návštěvníky Džemfestu zaplaví lavina hitů

ŠUMPERK - Oblíbený festival Džemfest si letos užijí hlavně ti fanoušci, kteří si rádi zazpívají refrény známých písní. Zveřejněný program totiž nabízí hitové kapely Mirai, O5 a Radeček nebo Poetika. Všechny hlavní hvězdy festivalu patří aktuálně k nejhranějším interpretům v českém éteru. Džemfest se uskuteční v pátek 23. října v Domě kultury Šumperk od půl šesté večer.

Populární kapelu Mirai, která je držitelem ceny Anděl i Českého slavíka, mohou fanoušci slyšet v Šumperku poprvé. Foto: archiv

Populární kapelu Mirai, která je držitelem ceny Anděl i Českého slavíka, mohou fanoušci slyšet v Šumperku poprvé. Těsně před startem svého republikového turné si skupina na Džemfestu vyzkouší připravovanou velkolepou show, se kterou o pár dnů později vyrazí po koncertních halách. „Fanoušci se mohou těšit na spoustu efektů, ale hlavně na hitovky jako Když nemůžeš, tak přidej, Cesta z města, Anděl a další,“ uvedl za pořadatele Džemfestu Tomáš Drenka. 

Také kapela Poetika přijede do Šumperka poprvé

Známé písně budou znít velkým sálem Domu kultury také při koncertech kapely Poetika, jejíž videoklipy provází na internetu mnohamilionová sledovanost, nebo při vystoupení domácích oblíbenců O5 a Radeček, kteří mají za sebou doslova „zlatou éru“. Za své zatím poslední album Dobrý zprávy obdrželi Zlatou desku a v těchto dnech vydávají z této úspěšné nahrávky už šestý singl s klipem To až jednou.

Dramaturgie festivalu dá prostor také začínajícím umělcům. Posluchačům se představí zpěvák Láska z Prahy a pak letošní vítěz soutěže Objev Radia Haná.  

Džemfest nabídne bohatý doprovodný program

Džemfest kromě hlavního večírku v pátek 23. října chystá nabitý doprovodný program. Ten se uskuteční například v kině Oko, v KKC Rapotín nebo v kavárně Pikola. Letos bude rovněž pokračovat projekt Můj první fesťák pro děti z dětských domovů, které na Džemfest pravidelně přijíždí z celé Moravy.

Vstupenky na festival, který je držitelem prestižní Ceny Olomouckého kraje za přínos v oblasti kultury, jsou již v prodeji v pokladně DK Šumperk nebo online na www.dzemfest.cz.




INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit