Z policejní linky - 22. týden: Známý sprejer OWO řádil v šumperském depu

Řidič za jízdy usnul. Probudil se v příkopu / Sprejer pomaloval vlak / Šofér - ignorant nespolupracoval / Další opilec za volantem / Ze Šumperka zmizelo kolo za dvacet tisíc korun / Zloděj utekl. Na místě nechal kořist i páčidlo

V šumperském depu řádil známý fantom, který se podepisuje jako OWO. Foto: archiv

Řidič za jízdy usnul. Probudil se v příkopu 

BLUDOV – S lehkým zraněním skončila nehoda octavie, která se v sobotu 23. května odehrála na výjezdu z Bludova. Řidiče přemohla únava, v důsledku čehož ztratil kontrolu nad řízením a havaroval. Ze zdemolovaného auta mu pomohli hasiči. Na vozidle vznikla škoda za padesát tisíc korun.

Sprejer pomaloval vlak 

ŠUMPERK – Škodu za dva tisíce korun má na svědomí sprejer, který v pondělí 25. května posprejoval vlak v šumperském depu. Na vagón nastříkal nápis „OWO“ o rozměru 300 x 70 centimetrů. Totožnost pachatele zůstává neznámá. Sprejery se podaří usvědčit pouze výjimečně, a to zpravidla poté, co jsou chyceni přímo při činu.

Šofér - ignorant nespolupracoval 

HABARTICE – Pokuta až padesát tisíc korun hrozí padesátiletému muži, kterého policie zastavila 25. května v Habarticích. Muži zákona při lustraci šoféra zjistili, že nemá řidičský průkaz, navíc se odmítl podrobit testům na alkohol i drogy.

Další opilec za volantem

HANUŠOVICE – Ani tento týden se na Šumpersku neobešel bez nehody, na které by se nepodílel alkohol. Tentokrát hřešil šestadvacetiletý muž v Hanušovicích, který s fiatem přejel chodník a narazil do zábradlí. V dechu mu policisté naměřili 1,6 promile. Řidič se při nehodě zranil a skončil v nemocnici. Teď má na krku obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.

Ze Šumperka zmizelo kolo za dvacet tisíc korun

ŠUMPERK – Hned do tří koláren panelového domu v Lidické ulici v Šumperku vnikl v noci na 28. května zloděj. Ze zaparkovaných bicyklů si vybral značku Rock Machine v hodnotě 20 tisíc korun. Krádeži nezabránil ani lankový zámek, kterým si majitel kolo uzamkl.

Zloděj utekl. Na místě nechal kořist i páčidlo

RUDA NAD MORAVOU – Do garáže u rodinného domu v Rudě nad Moravou se v sobotu 30. května vloupal zloděj. Při činu ho ale vyrušil majitel, proto vzal lupič nohy na ramena. Na místě zanechal batoh s kořistí i páčidlo, kterým se do objektu vlomil.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava