Z policejní linky 7. týden – Opilec zaměstnal průvodčí, policisty i lékaře

Co řešili uplynulý týden policisté v našem regionu? S trochou nadsázky by se dalo říct, že kdyby nebylo alkoholu a drog, tak by strážníci neměli co dělat a novináři o čem psát...

Šofér bez řidičáku měl pozitivní test na drogy 

MOHELNICE – Bez řidičáku, zato pod vlivem drog jel minulý týden devětadvacetiletý muž z Olomouce do Mohelnice. Policie jeho škodovku zastavila v neděli 14. února. Muži hrozí až dva roky vězení.  

Opilý pasažér přespal na záchytce 

ŠUMPERK – Devětapadesátiletý cestující vlaku ze Zábřeha do Šumperka způsobil v konečné stanici pořádný rozruch. Ze soupravy se ho ve středu 17. února pokoušela marně vyprovodit průvodčí, pak na pomoc přijeli policisté, a nakonec i záchranka. Opilec nebyl schopen chůze a přenocovat musel na záchytce. K tomu je ještě podezřelý z přestupku proti veřejnému pořádku.  

Z chaty zmizelo dříví 

RAPOTÍN – Do chatky v osadě Nové Domky u Rapotína se v uplynulých dnech vloupal zloděj. Dovnitř se dostal poté, co rozbil okno příbytku. Zevnitř následně ukradl dříví. Majiteli chatky způsobil pachatel škodu za dva a půl tisíce korun. V případě dopadení může počítat až s osmiletým trestem odnětí svobody.  

Další řidič to přehnal s alkoholem 

ŠUMPERK – Už tak početnou řadu opilých řidičů rozšířil v pondělí 15. února další šofér v Šumperku. Strážníci městské policie mu po šesté hodině ráno naměřili téměř dvě a půl promile alkoholu. Od volantu putoval „výtečník“ rovnou za mříže.

Šofér ignoroval nařízení soudu

VELKÉ LOSINY – Dva roky může strávit za mřížemi devětadvacetiletý muž, kterého policisté zadrželi v pondělí 15. února ve Velkých Losinách. Ignorant usedl za volant vozu přesto, že mu řízení zakázal Okresní soud v Šumperku. Muž se tak dopustil trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava