Z policejní linky 6. týden – Koukněte na toho fintila... Policie chytila fantoma, který kradl líčidla a řasenky

OKRES - Uplynulý týden řešili policisté v našem regionu zloděje, opilé řidiče, ale třeba i rekordního neplatiče alimentů, který na výživném dluží už šestimístnou částku.

Fintil kradl hlavně šminky

OKRES – Dvaadvacetiletého mladíka ze Zábřežska zadržela policie. Kriminalisté mu připisují drobné krádeže na území celého regionu. Zloděj se zaměřoval hlavně na kosmetiku – řasenky, líčidla a zastřihovače vousů. Místo do zrcadla teď fintilovi hrozí, že se bude koukat do mříží. Hrozí mu až osm let vězení.  

Řidič náklaďáku přišel o papíry 

MOSTKOV – Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky podezřívá policie řidiče, kterého zastavila v úterý 10. února v Mostkově. Muž nadýchl více než jedno promile alkoholu. Na místě přišel o řidičský průkaz a teď mu ještě hrozí vězení.  

Na výživném dluží přes sto tisíc korun 

ŠUMPERK – Rekordního neplatiče alimentů mají na mušce šumperští policisté. Řeč je o sedmatřicetiletém muži, který neplatí alimenty na svoje tři nezletilé děti. Od předloňského března na výživném dluží už přes sto tisíc korun.  

Chodce srazil vlak 

RAPOTÍN – K nešťastné události došlo v pátek 5. února na kolejích mezi Velkými Losinami a Rapotínem. Vlak tam srazil jednašedesátiletého muže, který šel po kolejích. Muž utrpěl vážná zranění a do nemocnice v Olomouci ho musel přepravit vrtulník.

Žena si před jízdou přihnula 

BLUDOV – Napojení na obchvat Postřelmova nezvládla v pátek 12. února v noci řidička fordu. Jinak jednoduchý manévr skončil nehodou. Žena poté nadýchala jedno a půl promile. Na místě přišla o řidičák a teď ji ještě čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Opilý řidič udělal kotrmelec 

ÚSOV – Více než dvě promile alkoholu měl v dechu řidič, který ve čtvrtek 11. února havaroval mezi Úsovem a Stavenicemi. S autem vyjel mimo cestu, kde se vozidlo převrátilo přes střechu a zůstalo ležet na boku. Přitom došlo k poškození dalšího auta, které na stejném místě havarovalo o chvíli dřív.

U Úsova se odehrály dvě nehody na stejném místě v téměř stejný čas – na jedné se podílel alkohol. Foto: PČR



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava