Z policejní linky 3. týden – Místo mobilu dostal sójové tyčinky

Zlodějiny a dopravní nehody. To jsou dvě hlavní kategorie případů, které uplynulý týden zaměstnávaly policisty v našem regionu...

Místo iPhonu dostal čokoládu a tyčinky 

ŠUMPERK – iPhone za necelých devět tisíc korun zlákal muže ze Šumperka, který vyslyšel lákavou nabídku internetového portálu a prodávajícímu zaslal předem na účet požadovanou částku. Zásilka, která mu dorazila pár dní nato, však místo mobilu obsahovala čokoládu a sójové tyčinky. Prodávající s ním přestal komunikovat a peníze nevrátil.

Chmaták ukradl autorádio 

ZÁBŘEH – Do Fordu Galaxy odstaveného v Zábřeze se v noci na neděli 17. ledna vloupal zloděj. Jeho pozornost přilákalo autorádio, které z vozu odcizil. Majitel auta vyčíslil škodu na šest a půl tisíce korun.  

Kamioňák má „vyděláno“ 

SOBOTÍN – Škodu za 170 tisíc korun způsobil řidič náklaďáku, který v úterý 19. ledna havaroval v Sobotíně. Kvůli velké rychlosti dostal v zatáčce smyk, načež narazil do sloupu veřejného osvětlení. Zároveň poškodil vedení elektrického napětí i telefonní linky. Vše se obešlo bez zranění.  

Fiat skončil mimo silnici 

ZVOLE – Krušné chvilky prožíval v úterý 19. ledna ráno řidič fiatu na obchvatu Zvole. S autem dostal smyk, který se mu nepodařilo vybrat, vyjel mimo silnici a převrátil se do příkopu. Kromě několika podlitin žádné jiné zranění neutrpěl.  

Zloděj vylezl do domu po žebříku 

ZÁBŘEH – Do novostavby v Zábřeze se v noci na čtvrtek 21. ledna vloupal zloděj. Dovnitř se dostal pomocí žebříku, když se protáhl neopláštěným krovem novostavby. Uvnitř odcizil vrtačku, brusku a basu piv. Celkem tak způsobil škodu za více než dvacet tisíc korun.  



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit