Z policejní linky 1. týden – Pasažér nadýchal 3,7 promile

OKRES - Požár ve Velkých Losinách, podvedená stařenka na Šumpersku nebo namol opilý cestující v Zábřeze. Tyto a další případy řešili v uplynulých dnech kriminalisté v našem regionu...

Cizinec nadýchal 3,7 promile 

ZÁBŘEH – Až do neděle 3. ledna si protáhl oslavy nového roku sedmačtyřicetiletý cizinec. Z rychlíku projíždějícího přes Zábřeh ho průvodčí kvůli nevhodnému chování vypoklonkoval, opilec pak budil rozruch také na peróně v Zábřeze. Přivolaná policejní hlídka mu naměřila 3,7 promile alkoholu v dechu. Bujarý den ukončil podroušený muž na záchytce.  

Řidič v Lošticích odmítl test na drogy 

LOŠTICE – Do hledáčku policie se dostal sedmatřicetiletý muž z Olomoucka, kterého počátkem týdne zastavila hlídka v Lošticích. Řidič se odmítl podrobit zkoušce na drogy a za volant usedl přesto, že mu úřady zabavily řidičák. Navíc se autem projížděl bez vědomí jeho majitele.

Podvodník přelstil seniorku 

ŠUMPERK – Policie opět nabádá k opatrnosti v souvislosti s množícími se případy podvodníků, kteří se vydávají za pracovníky banky. Zatím k poslednímu případu došlo na sklonku minulého roku, kdy jeden z pachatelů vymámil od důvěřivé ženy ze Šumperska přístupové údaje k jejímu účtu i kopii občanky. Kromě toho, že jí následně z účtu ukradl desítky tisíc korun, tak si ještě stihnul jejím jménem požádat o tři sta tisícový úvěr.  

Začátek týdne vzali policisté zostra 

OKRES – Dopravně bezpečnostní akci zaměřenou na řidiče spustili v pondělí 4. ledna policisté na Šumpersku. Během jediného dne stihli zkontrolovat přes 160 řidičů a odhalili přitom třicet přestupků. Motoristé nejčastěji hřešili v překračování maximální povolené rychlosti.

Řidič v Šumperku srazil školáka. Z místa nehody ujel

ŠUMPERK – Šumperská policie pátrá po řidiči, který v pátek 8. ledna ráno srazil jedenáctiletého chlapce na přechodu pro chodce. Z místa nehody viník ujel. Školák utrpěl naštěstí jen lehké zranění. Vyšetřovatelé hledají jak šoféra, který hocha srazil, tak kvůli svědectví i dalšího řidiče, který se školákem na místě hovořil. Celý článek najdete ZDE. 

Požár způsobil škodu za milión korun 

VELKÉ LOSINY – Naštěstí bez zranění se obešel požár v dílně ve Velkých Losinách. V pondělí 4. ledna ráno tam začal hořet manipulátor. Příčinou požáru byla závada na elektroinstalaci. Kokrhání červeného kohouta přišlo majitele firmy na jeden milión korun.




INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava