Z policejní linky - 20. týden

Tyhle nehody by se možná vůbec nestaly, nebýt alkoholu / Ukradené věci převážel v popelnici / Zloděje zajímalo nářadí / Místo iPhonu zbyly dívce oči pro pláč / Zfetovaný mladík ujížděl policii

Tyhle nehody by se možná vůbec nestaly, nebýt alkoholu

ŠUMPMERK, HOŠTEJN - Třináctka v datu přinesla smůlu dvojici řidičů, kteří ve středu 13. května havarovali v Šumperku a Hoštejně. Policisté při vyšetřování zjistili, že na obou nehodách měl podíl alkohol. „Sedmapadesátiletý řidič škodovky, který v Jesenické ulici v Šumperku narazil do před ním jedoucího auta, nadýchal 1,4 promile alkoholu,“ informovala mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. V osm hodin večer spadl z motorky pětadvacetiletý muž v Hoštejně – jemu policisté naměřili 1,64 promile. Jezdec se při pádu zranil a skončil v nemocnici.

Ukradené věci převážel v popelnici

ŠUMPERK – Chmtáka, který se v popelnici na bioodpad snažil převézt ukradené věci, zadržela 12. května policie v Šumperku. Zloděj dovnitř ukryl odcizené květináče, zahradnickou konev a sazenice rostlin – věci ukradl ze zahrady rodinného domu. Počínal si při tom velmi hlučně, čímž na sebe upozornil svědky. Ti pak přivolali policii.

Zfetovaný mladík ujížděl policii

LIBINA - Dvacetiletý řidič se ve středu 13. května snažil ujet policejní hlídce v Libině. Měl k tomu pádný důvod – než usedl za volant, vzal si drogy. Nakonec skončil s želízky na rukou. Podrobnosti najdete ve zprávě na Reji ZDE.

Místo iPhonu zbyly dívce oči pro pláč

ŠUMPERK – O šestnáct tisíc korun přišla jednadvacetiletá dívka ze Šumperku. Peníze poslala na účet podvodníka, který jí přes internetový bazar slíbil prodat nový iPhone 11. Telefon jí dosud nepřišel a prodávající přestal komunikovat.

Zloděje zajímalo nářadí

ZÁBŘEH – Gola sadu, zahradnické nůžky a motorovou pilu, ukradl v době od 12. do 15. května zloděj v obci na Zábřežsku. Vybavení odcizil z přízemí domu a způsobil tak škodu za bezmála sedm tisíc korun. V případě dopadení mu hrozí až osm let vězení.

Řidiči se alkoholu nebojí

ŠUMPERK – Další případ opilého šoféra zaznamenala v sobotu 16. května policie v Šumperku. Městem projížděl muž z Orlickoústecka, jenž měl v dechu více než dvě a půl promile alkoholu. Noc strávil v policejní cele, pak ho muži zákona pustili na svobodu. Jak dlouho si jí bude užívat, rozhodne soud – za trestný čin ohrožení pod vlivem návykové látky mu hrozí jeden rok vězení.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava