Z policejní linky 48. týden – Týden plný hříšných řidičů

OKRES - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Neukáznění řidiči jezdili bez řidičáku i pod vlivem marihuany...

Řidič měl pozitivní test na marihuanu 

ZÁBŘEH - Z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky podezřívá policie čtyřiatřicetiletého řidiče, kterého hlídka zastavila v Zábřeze. Test na alkohol mu sice vyšel negativně, pozitivní však byla zkouška na marihuanu. Hříšník přišel na místě o řidičský průkaz. 

Usedl za volant, ačkoli nesměl 

RAPOTÍN – Obvinění z maření výkonu úředního rozhodnutí má na krku čtyřiadvacetiletý muž ze Šumperska. Policejní hlídka ho přistihla při řízení auta v Rapotíně. Během kontroly policisté zjistili, že motorista nevlastní řidičák, protože mu úřady zabavily až do října 2021.  

Zloděj se s tím nepáral 

BOHDÍKOV – Škodu za téměř třicet tisíc korun způsobil zloděj, který se během listopadu vloupal do rodinného domu v Bohdíkově. Aby se do objektu dostal, poškodil několik dveří a oken. Cennosti odnesl z domu i přilehlé garáže. Policie na případu pracuje kvůli spáchání trestného činu krádež a porušování domovní svobody.  

Podvodník si namastil kapsu 

BLUDOV – O více než jedenáct tisíc korun přišel muž z Bludova, který si na internetovém bazaru objednal mobil značky Samsung. Peníze zaplatil prodávajícímu předem na účet, doteď mu ale telefon nepřišel a inzerent přestal komunikovat.   

Další hříšník za volantem 

MOHELNICE – Do problémů se zákonem se tentokrát dostal řidič v Mohelnici. Ve čtvrtek 26. listopadu ho policejní hlídka načapala při řízení bez řidičáku. Ten mu úřady zabavily až do dubna 2022. Sedmatřicetiletému muži teď hrozí vězení.  



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit