Z policejní linky 42. týden – Opilec narazil do policejního auta

REGION - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Na seznamu nechybí zloději, podvody přes internet a bohužel ani dopravní nehody...

Takto skončila jízda opilého řidiče u Mohelnice. Vše se naštěstí obešlo bez zranění.

Muž přišel o statisíce korun 

ŠUMPERK – O téměř 300 tisíc korun přišel pětačtyřicetiletý muž ze Šumperska. Peníze poslal na účet firmě, která mu měla ze zahraničí dodat pásový bagr. Poté, co finanční transakce proběhla, přestal obchodník se zákazníkem komunikovat a peníze nevrátil.

Přechod přes dálnici daněk nepřežil  

MOHELNICE – Pokus o překonání D35 u Mohelnice se stal osudným daňkovi, který tam v úterý 13. října vběhl pod kola dodávce. Její řidič neměl šanci nehodě zabránit. Šofér vyvázl z bouračky bez zranění, na autě vznikla škoda za osmdesát tisíc korun.  

Řidič přehlédl seniorku na přechodu pro chodce 

Místo, kde k nehodě došlo, patří mezi rizikové křižovatky v Šumperku. Foto: PČR 

ŠUMPERK – V nemocnici skončila devětašedesátiletá žena, kterou v pondělí 12. října srazilo auto v Šumperku. K nehodě došlo na přechodu pro chodce před sedmou hodinou ráno. Motorista seniorku patrně přehlédl. „Řidič golfu jel po ulici Dr. E. Beneše ve směru od Žerotínovy ulice. Případ řešíme kvůli podezření ze spáchání trestného činu ublížení na zdraví z nedbalosti,“ informovala mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. Nejde o první nehodu, která se na křižovatce ulic M. R. Štefánika a Dr. E. Beneše odehrála. V místě se kříží dvě důležité silnice a situaci komplikuje velký pohyb chodců – nedaleko je soud, základní škola, nákupní centrum a poliklinika.  

Zloděj se napakoval ve sklepě. Lyžař zůstal bez vybavení 

STARÉ MĚSTO – Sportovní vybavení v hodnotě 57 tisíc korun ukradl zloděj ze sklepa panelového domu ve Starém Městě. Třiačtyřicetiletý sportovec nahlásil krádež lyží, lyžařských bot a krosového kola.

Opilý řidič narazil do policejního auta 

MOHELNICE – Štěstí a smůlu zároveň měl řidič, kterého ve čtvrtek 15. října zadržela policie mezi Mohelnicí a obcí Stavenice. Štěstí v tom, že při jízdě v opilosti nikoho nezranil. A smůlu? Kolem třetí hodiny odpoledne narazil opilec na policejní hlídku, a to doslova. „Čtyřiapadesátiletý muž nedokázal včas zareagovat na před ním stojící vozidlo policie. Příčina jeho opožděné reakce se záhy vysvětlila – v dechu mu policisté naměřili téměř tři promile alkoholu,“ uvedla mluvčí policie Jiřina Vybíhalová. Nehoda se naštěstí obešla bez zranění. Opilce policisté obvinili z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. 



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava