Z policejní linky - 19. týden

Opilý řidič zamířil k lékaři a pak rovnou do cely / Za krádež osm let natvrdo / Nehoda v Šumperku – jeden zraněný a škoda za statisíce korun / Mladík na motorce ujížděl hlídce. Důvod policisty nepřekvapil

Opilý řidič zamířil k lékaři a pak rovnou do cely 

ŠUMPERK – Více než jednu promile nadýchal ve čtvrtek 7. května třiačtyřicetiletý řidič v Šumperku. Policisté ho pak převezli k lékařskému vyšetření a následně do cely, kde vystřízlivěl. Teď ho čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky s trestní sazbou jeden rok vězení.

Za krádež osm let natvrdo 

VÁCLAVOV – Televizi a ruční pilu ukradl z rekreační chaty ve Václavově zloděj. K události došlo během tohoto týdne. Vzhledem k nouzovému stavu platí za podobné zločiny velmi přísné tresty – v tomto případ může pachatel strávit za mřížemi až osm let.

Nehoda v Šumperku – jeden zraněný a škoda za statisíce korun 

ŠUMPERK – Jeden zraněný člověk, čtyři rozbitá auta, poškozený přívěs a škoda za 300 tisíc korun – to je bilance dopravní nehody, která se v pondělí 4. května odehrála v Šumperku na výjezdu směrem k Bludovu. Podrobnosti přinášíme ZDE.

Mladík na motorce ujížděl hlídce. Důvod policisty nepřekvapil  

OSKAVA – Třiadvacetiletý mladík se v úterý 5. května pokoušel v Oksavě ujet policejní hlídce, která se ho snažila zastavit. Motiv jeho jednání vyšel najevo krátce poté, co ho muži zákona dopadli – motorkář neměl řidičský průkaz, který mu kvůli jeho předchozím prohřeškům zabavil městský úřad. Po zadokumentování případu putoval výrostek rovnou za mříže.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava