Z policejní linky 41. týden – Alimenty už neplatí ani matky

REGION - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Na seznamu nechybí podvodník, krkavčí matka nebo šoféři, kteří za volantem neměli co dělat. Jednoho opilého řidiče dokonce chytili policisté dvakrát po sobě během jediného víkendu...

Stejného řidiče chytli policisté dvakrát. Pokaždé opilého 

PETROV NAD DESNOU, ŠUMPERK – Na velké problémy si zadělal teprve dvacetiletý mladík, kterého policisté přistihli minulý víkend při řízení pod vlivem alkoholu. Poprvé ho načapali v sobotu 3. října v Petrově nad Desnou, podruhé v neděli v Okružní ulici v Šumperku. Při lustraci ignoranta vyšlo navíc najevo, že nevlastní ani řidičský průkaz. Teď mu hrozí jeden rok vězení.  

Matka dluží na výživném 

MOHELNICE – Potíže s platbou výživného se netýkají jen mužů, ale také žen. Dokazuje to čerstvý případ z Mohelnicka, kde devětadvacetiletá matka neplatila alimenty svému nezletilému synovi. Od roku 2018 mu neposlala ani korunu a dnes se tak její dluh vyšplhal na bezmála třicet tisíc korun.

Muž ztratil telefon za 25 tisíc korun 

ŠUMPERK – Oči pro pláč zbyly osmadvacetiletému muži, který v sobotu 3. října ztratil v Šumperku telefon značky Samsung. Policistům uvedl, že přístroj v hodnotě 25 tisíc korun vytrousil na Hlavní třídě nebo v některém z místních barů. Nálezce, jenž mobil sebral a jeho nález neohlásil, podezřívá policie z trestného činu zatajení cizí věci.  

Důvěřivá žena přišla o peníze 

ŠUMPERK – Podvodníkovi naletěla devětatřicetiletá žena ze Šumperska. Pachatel se do telefonu představil jako pracovník banky a z důvěřivé klientky vylákal číslo kreditní karty, CVC kód i platnost kreditky. Ačkoli si žena chybu záhy uvědomila a nechala si kartu zablokovat, stihl zloděj z jejího účtu odcizit čtyři tisíce korun.  

Do jara nevydržel 

OSKAVA – Z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí obvinila policie osmatřicetiletého muže, kterého dopravní hlídka zastavila ve středu 7. října v Oskavě. Při lustraci zjistila, že řidič má vysloven zákaz řízení všech vozidel do března příštího roku.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava