Z policejní linky 40. týden – Vandal dostal vztek, po chvíli i želízka

REGION - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Na seznamu po dlouhé době konečně chybí nehody opilých řidičů. Zato zloději řádí o sto šest...

Zloděj odmontoval katalyzátor 

ŠUMPERK – Katalyzátor v hodnotě padesát tisíc korun ukradl zloděj v Šumperku. Zařízení odmontoval ze zaparkované dodávky značky Renault. Počínal si přitom velmi neoparně a poškodil tak součástky za dalších osmdesát tisíc korun.

V nemocnici měli zloděje

ŠUMPERK – Prodejní automat v šumperské nemocnici poškodil v úterý 29. září vandal. Rozbil mincovník, ze kterého vybral dva tisíce korun. Poškozením přístroje způsobil škodu za deset tisíc korun.

Zmizely brusle a vrtačka

ZÁBŘEH, KOPŘIVNÁ – Dva případy vloupání vyšetřují policisté na Šumpersku. K prvnímu došlo v Zábřeze, kde zloděj ze sklepa bytového domu odcizil kolečkové brusle s odrážedlem. V pondělí 28. září se další zloděj vloupal do dílny v Kopřivné, odkud si odnesl dvě motorové pily a vrtačku.

Kvůli krádeži voňavek hrozí muži vězení

ŠUMPERK – Tři roky vězení hrozí zloději, který ukradl parfémy z obchodu v Šumperku. Čtyřiačtyřicetiletý muž tím sice způsobil škodu jen za necelých sedm set korun, krádeže se ale nedopustil poprvé. V uplynulých třech letech byl totiž za majetkovou trestnou činnost už jednou pravomocně odsouzen.

Vandal ničil za bílého dne

ZÁBŘEH – V rukou policie skončil ve středu 1. října osmadvacetiletý vandal v Zábřeze. Ničema se pohyboval v ulicích Školská a po náměstí Osvobození a 28. října, kde demoloval vše, co mu přišlo na oči. Vzteky rozbil výlohu prodejny, odpadkový koš i vchodové dveře.



INZERCE
Hella Mohelnice Hella Mohelnice

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Agent Real
INZERCE
Ostrov Realit