Z policejní linky - 39. týden. Zloděj kradl kvůli pivu, nic víc nechtěl

REGION - Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Na seznamu bohužel ani tentokrát nechybí nabouraný motorkář na Sedle nebo neplatič alimentů.

A další. Na Sedle boural motorkář 

KOUTY NAD DESNOU – Počet nehod motorkářů na Červenohorském sedle stoupá. Do už tak dlouhého seznamu zraněných jezdců se ve středu 23. září zapsal pětadvacetiletý muž. S yamahou dostal v zatáčce smyk, z motorky spadl a narazil do svodidel. K ošetření odjel sanitkou.   

Pozor na vysokou 

PÍSAŘOV, BRATRUŠOV – Další dvě nehody mezi osobními auty a zvěří zaměstnaly policisty na Šumpersku. Ve středu 23. září zkřížila srna dráhu řidičce u Písařova, o den později došlo k podobné události na silnici z Bratrušova do Šumperka. Obě nehody se obešly bez zranění, vysoká odběhla do polí a hmotná škoda dosáhla 70 tisíc korun.  

Sotva získal řidičák, už o něj přišel

VELKÉ LOSINY – Na vlastní nezodpovědnost doplatil teprve devatenáctiletý řidič, který ve středu 23. září nadýchal ve Velkých Losinách více než promile alkoholu. Policisté mu na místě zabavili řidičák a teď ho čeká obvinění z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky.  

Podvodník narazil na skladníka 

ŠUMPERK – Tři prázdné pivní sudy ukradl v úterý 22. září čtyřiadvacetiletý mladík v Šumperku, aby se je o pár hodin později pokusil na stejném místě vrátit jako zálohovaný obal. Jeho úmysl mu však nevyšel – narazil totiž na skladníka, který odcizené bečky poznal a okamžitě zalarmoval policii. Ta podvodníka zadržela a sdělila mu obvinění z trestného činu krádež.  

Zloděj ukradl pivo. Nic víc nechtěl 

ŠUMPERK – Tucet lahví s pivem ukradl během týdne zloděj v malé obci na Šumpersku. Láhve odcizil poté, co přelezl plot rodinného domu a vnikl na terasu. Pachatel způsobil škodu za pět set korun.  

Rok neplatí výživné 

ŠUMPERK – Na zhruba jedenáct tisíc korun se vyšplhala částka, kterou na výživném dluží devětatřicetiletý muž ze Šumperska. Vyživovací povinnost na nezletilého syna mu nařídil Okresní soud v Šumperku.  



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava