Z policejní linky 37. týden – V hlavní roli řidiči

Přinášíme souhrn událostí, které v uplynulém týdnu řešili naši policisté. Na seznamu bohužel ani tentokrát nechybí zfetovaní a opilý řidiči nebo klasické zlodějiny...

Zloděj se napakoval krádeží peněženky 

ŠUMPERK – Opravdu tučnou kořist získal zloděj, který minulý týden okradl zákaznici kosmetického salonu v Šumperku. Podařilo se mu totiž sebrat peněženku, kde měla žena kromě platební karty ještě čtrnáct tisíc korun v hotovosti.

Pro motorkáře letěl vrtulník 

KOUTY NAD DESNOU – Další motorkář se vážně zranil při sjezdu silnice přes Červenohorské sedlo. V pátek 11. září dostal kvůli vysoké rychlosti smyk a narazil do svodidel. Pro těžce zraněného muže musel přiletět vrtulník, který ho transportoval do fakultní nemocnice v Olomouci.

Vášnivá řidička přišla o auto  

MOHELNICE – Opravdovou vášeň pro řízení projevila čtyřicetiletá žena ze Zábřežska, která za volant vozu opakovaně usedala bez řidičáku. Naposledy ji policisté přistihli 8. září večer v Mohelnici. Jak policisté zjistili, Zábřežanka do autoškoly nikdy nechodila. Protože se uvedeného jednání dopustila opakovaně, policisté jí auto zabavili. Hříšnici teď čeká obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí.

Policisté zajistili opilci náhradní ubytování - v cele! 

HANUŠOVICE – Za mříže putoval třiačtyřicetiletý muž z Hanušovic, který nerespektoval zákaz vstupu do společné domácnosti, jenž mu udělil Okresní soud v Šumperku. Muž přesto během minulého týdne využil chvíle, kde se jeho partnerka sprchovala, vnikl do bytu a oblečený usnul v posteli. Probudili ho až policisté, kteří ho převezli rovnou do cely.  

Zfetovaný šofér v Brníčku

BRNÍČKO – Pozitivní test na amfetamin a canabis vyšel šestadvacetiletému muži, kterého policejní hlídka zastavila 10. září v Brníčku. Muž výsledek nerozporoval, odmítl se ale podrobit odběru krve. Vykoledoval si tak obvinění z trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí, za který muže dostat až tříletý trest odnětí svobody.



INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
Jarní Flora Olomouc
INZERCE
TV Morava