Nehody si vyžádaly statisícové škody

Z POLICEJNÍ LINKY - Co řešili v uplynulých dnech policisté v našem regionu? Dopravní nehody, muže v potoce, podvodníka s lístky na fotbal a také nešťastnou seniorku, která chtěla pomoci vnoučatům, ale nakonec pomohla podvodníkům.

Minulý týden byl ve znamení nehod. Takto dopadla srážka u Bludova. Foto: pčr

Nehoda v Bludově. Oba řidiči skončili v nemocnici 

BLUDOV – Dva zranění řidiči a škoda za 600 tisíc korun. To je výsledek nehody, která se odehrála v úterý 27. února na v Bludově na křižovatce ulic Lázeňská a Kroupova. Řidič octavie tam přejel do protisměru, kde se střetl s protijedoucí dacií. Šofér škodovky skončil ve fakultní nemocnici v Olomouci, druhý motorista v Šumperku.  

Šest policistů prověřilo 112 řidičů

ŠUMPERK – Pondělní ráno nezačalo pro některé řidiče na Šumpersku dobře. Místní policisté totiž na začátku týdne rozjeli akci, která se zaměřila na dodržování pravidel silničního provozu. Během rána a dopoledne prověřilo šest policistů celkem 112 vozidel a odhalili 7 přestupků.  

Lístek na derby nedorazil 

ŠUMPERK – Podvodníkovi naletěla žena ze Šumperska. Ta zareagovala na inzerát, který zájemcům nabízel dva lístky na derby Sparta – Slavia. Naštěstí ale předem zaplatila jen jeden lístek s tím, že druhý doplatí, až všechno proběhne tak, jak má. Neproběhlo – po zaslání patnácti set korun na účet prodejce se už nikdo neozval a lístky nedorazily.  

Seniorka chtěla pomoc vnoučatům. Pomohla podvodníkům  

ŠUMPERK – O více než 400 tisíc korun přišla seniorka ze Šumperska, která naletěla podvodníkům. Zlákal jí inzerát nabízející výhodné investice do energií. Po čase jí podvodníci přiměli ještě k investicím do kryptoměn, aby tak získali přístup k jejímu účtu. Žena tak přišla o podstatnou část úspor. Při výslechu policii uvedla, že investicemi chtěla přilepšit vnoučatům.  

Strážníci lovili muže v potoce 

ŠUMPERK – K neobvyklému zásahu vyjížděli o víkendu městští strážníci v Šumperku. V Langerově ulici vytahovali z potoka muže. Pomoc zavolali lidé, kteří se osobu pokoušeli vytáhnout sami, ale marně – unášel ji totiž silný proud. Promáčeného Šumperana si pak do péče převzala přivolaná záchranka.  

Při nehodě vznikla škoda za statisíce korun

VYŠEHOŘÍ – Dvě škodovky do sebe narazily v sobotu 24. února v osm hodin večer u Vyšehoří. Šofér fabie nedal přednost Škodě Karoq. Výsledkem jsou tři zranění lidé a škoda za 550 tisíc korun. Řidič fabie skončil v šumperské nemocnici, řidiče a spolujezdkyni z druhého auta převezla sanitka do špitálu v Olomouci.  





INZERCE
Ostrov realit Ostrov realit

Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.



INZERCE
ZdeInzeruj Sumperk
INZERCE
TV Morava